Principal » Android » ASUS ROG SWIFT PG27UQ - Monitor pentru jucătorii lumini din CES 2017

ASUS ROG SWIFT PG27UQ - Monitor pentru jucătorii lumini din CES 2017

Android  : ASUS ROG SWIFT PG27UQ - Monitor pentru jucătorii lumini din CES 2017

Cele mai mari târguri de electronice de consum CS 2017 durează în cele mai bune, și există o mulțime de premier interesant și surprinzător pentru ei. Unul dintre ele este cu siguranță o prezentare a monitorului ASUS ROG SWIFT PG27UQ, care este destinat jucătorilor foarte avansați și exigenți.

În curând, va apărea un nou monitor pentru jucători, care va stabili standarde pentru concurență. În total, este greu de spus ce lipsește în acest model. Unii oameni se pot plânge că ar putea fi mai mare, alții că ar putea avea o matrice curbată. Dar dacă cineva nu intenționează să atârne monitorul pe perete și să-l trateze ca un televizor, acest model va fi mulțumit.

Monitorul ASUS ROG SWIFT PG27UQ este echipat cu o matrice IPS (comutare în plan) cu o diagonală de 27 inci și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. O tehnică cu puncte cuantice a fost utilizată și, prin urmare, un strat suplimentar de iluminare de fundal pentru a crește precizia reproducerii culorilor. Ca rezultat, monitorul este de a asigura acoperirea paletei de culori DCI-P3, cu 25% mai largă decât SRGB. Mai mult, noutatea din rezoluția nativă poate funcționa la 144 Hz, iar tehnica NVIDIA G-Sync este de a asigura cea mai mare netedă posibilă a animației, lipsită de patch-uri și jagging.

Puțin? Modelul descris are până la 384 de zone independente de iluminare din spate, datorită căruia în timp real poate garanta cele mai bune niveluri posibile de contrast. Încă? Monitorul acceptă tehnica HDR, iar luminozitatea maximă a luminii de fundal plasată pe spate este de până la 1000 CD / m2. Monitorul a fost echipat cu ambele HDMI 2.0 (deși standardul 2 a fost deja prezentat pe CES 2017.1) și DisplayPort 1.4.

Întregul este completat de stilistica foarte neobișnuită și de nenumărate funcții și completări interesante. din pacate

..

sau din fericire, producătorul nu a furnizat prețuri, dar ne putem aștepta ca acest lucru să fie impresionant de mare. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu