Principal » Internet » Ashampoo Music Studio 5 vă va permite să salvați sunete în format opus

Ashampoo Music Studio 5 vă va permite să salvați sunete în format opus

Internet : Ashampoo Music Studio 5 vă va permite să salvați sunete în format opus

O nouă versiune a Ashampoo pentru gestionarea și editarea fișierelor muzicale a apărut. Studioul muzical 5 introduce îmbunătățirea funcțiilor curente și a elementelor noi, deoarece abilitatea de a converti fișierele audio în formatul OPUS.

Ashampoo Music Studio 5 ne permite gestionarea mai eficientă a fișierelor multimedia. Instrumentul oferă posibilitatea de a converti cu ușurință înregistrările, arhivarea și segregarea melodiilor. Persoanele cu o colecție mare de albume pe CDS vor fi cu siguranță mulțumiți de funcția care permite importul necomplicat de fișiere muzicale pe PC și dispozitive mobile. Datorită videoclipului-2-Music, putem schimba videoclipurile muzicale pe fișiere audio și tonuri de apel scurte pentru telefoane. Această opțiune vă permite, de asemenea, să modificați înregistrările video în sine. Programul ne oferă, de asemenea, un instrument pentru propriul dvs. design audio-CD prin adăugarea de efecte vizuale și abilitatea de a crea capace și etichete.

[1/2

În Ashampoo Music Studio 5, găsim, de asemenea, funcții responsabile pentru editarea fișierelor audio și înregistrarea propriilor melodii. În plus, instrumentul vă permite să convertiți fișierele muzicale, astfel încât să nu aveți nicio problemă cu aruncarea unui cântec la telefonul smartphone sau tabletă. În cea mai recentă versiune, înregistrarea mass-media audio și MP3 a fost îmbunătățită, achiziționând fișiere lipsă despre fișiere, îmbunătățirea creării propriilor acoperiri subțire și a modificării metadatelor. Printre produsele noi veți găsi descărcarea de capace lipsă și conversia deja menționată a fișierelor audio în format OPUS, dezvoltată, printre altele prin Skype. Producătorul a îmbunătățit, de asemenea, software de productivitate.

Ashampoo Music Studio 5 În versiunea de testare, puteți descărca din baza de date a programului nostru. Pentru ediția completă, trebuie să plătim 29,99 USD. Programul este disponibil pe Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.X. Dacă cineva are o mare colecție de muzică pe computerul dvs., într-adevăr ar putea fi interesat de Ashampoo Music Studio 5.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu