Principal » Internet » Ashampoo Backup Pro 10: un instrument cuprinzător de arhivare. Avem cheile!

Ashampoo Backup Pro 10: un instrument cuprinzător de arhivare. Avem cheile!

Internet : Ashampoo Backup Pro 10: un instrument cuprinzător de arhivare. Avem cheile!

Ashampoo tocmai a prezentat Backup Pro, un program care vă permite să efectuați cu ușurință diverse scenarii de backup de date. În plus față de fișiere și imagini, transferul de date către serverele externe și serviciile populare cybersesculare sunt, de asemenea, disponibile. Am pregătit 25 de licențe pentru cititorii de Goodcrograme.

Ashampoo Backup Pro vă permite să copiați astfel de date ca și fișierele, dosarele sau hard disk-urile întregi, unitățile de rețea și datele de browser sau clienții de poștă electronică. Păstrați copiile, desigur, nu numai la nivel local, ci și pe noi, purtători amovibili și în servicii, cum ar fi Dropbox, Google Disk sau Oneedrive.

În epoca dezbaterilor de criptare, au existat, de asemenea, posibilitatea de a asigura copii ale datelor lor în conformitate cu specificația de criptare AES-256. În plus, este disponibil un spectru larg de opțiuni, permițând ajustarea fundamentală a copiilor la nevoile individuale. Puteți să vă adaptați nu numai formatul, ci și un tip de copiere incrementală sau specificarea timpului de stocare mai vechi.

[1/2

Programul poate fi găsit acum în baza de date a programului nostru. Oferă o perioadă maximă de 40 de zile în care vă puteți testa capabilitățile gratuite. După acest timp, este posibilă achiziționarea unei licențe pentru care va plăti 50 de dolari fără un cent.

25 de chei pe Ashampoo Backup Pro 10

Ei nu trebuie să facă acest cititori care să își prezinte un reflex superior. Cheile de licență pentru Ashampoo Backup Pro vor fi de până la 25 de persoane care vor comenta mai întâi acest articol. Noroc!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu