Principal » Internet » Ashampoo Antispy "Acoperirea ferestrei ", astfel încât nimeni să nu aibă Windows 10

Ashampoo Antispy "Acoperirea ferestrei ", astfel încât nimeni să nu aibă Windows 10

Internet : Ashampoo Antispy

În baza noastră de date a programului a existat o poziție interesantă pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor Windows 10 - Ashampoo Antispy. Acest instrument este disponibil gratuit și vă permite să blocați cu ușurință valorile implicite care funcționează în mecanismele Windows 10 pentru colectarea datelor de utilizator.

Din păcate, pentru a oferi Windows 10 posibilitatea unei mai bune personalizări, Microsoft colectează o mulțime de date despre utilizatori, ceea ce încalcă intimitatea noastră. Datele sunt trimise între aplicații, pentru îmbunătățirea tastaturii, sunteți cheile scrise sau atinse și este foarte greu să păstrați controlul asupra informațiilor despre care sunt transmise.

Ashampoo Antispy este foarte simplu. Într-o fereastră mică, vom găsi o listă de opțiuni de confidențialitate care pot fi comutate. Setările vizibile în program se găsesc, de asemenea, în setările de confidențialitate ale sistemului, dar aici au fost date într-o formă accesibilă și avem acces la acestea fără căutări plictisitoare. Comutatoarele au fost împărțite în mai multe categorii: acces la microfon, acces la internet, locație, cont, cortana, contacte, calendar, știri, conectivitate și setări generale.

În opțiunile veți găsi, printre altele, capacitatea de a bloca accesul la informații despre cont, contacte, mesaje și la o cameră web și un microfon de la nivelul aplicației, capacitatea de a dezactiva statisticile de trimitere pentru a scrie la Microsoft sau opțiuni legate de publicitate personalizare. Aici puteți activa, de asemenea, opțiunea de a nu urmări pentru EDGE 'A și de a trimite informații de diagnosticare.

Ashampoo Antispy este complet gratuit, iar scopul său este de a facilita accesul la confidențialitatea setărilor importante din punct de vedere. Veți găsi în baza noastră de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu