Principal » Internet » Artrage lite pentru copii și pictori începători

Artrage lite pentru copii și pictori începători

Internet : Artrage lite pentru copii și pictori începători

Artrage este un program pentru pictura pe un computer "natural " a căror interfață este simplă și foarte intuitivă, dar în ciuda acestor utilizatori nu o folosesc. Prin urmare, Artrage Lite - un soi de program mai ieftin în care nu găsim aceste funcții mai puțin utilizate.

În ArtRage Lite au fost aceleași instrumente, care în „mare “ ArtRage „u, setări identice și la fel de bun suport pentru tablete grafice. Este demn de remarcat faptul că unele dintre știrile de la artrage 'A 4 au venit, de asemenea, aici, cum ar fi suportul pentru pene înclinate pe comprimatele Wacom Intuos sau instrumentele de clonare. Unele proceduri au fost și mai simplificate pentru "Large " versiune, iar prețul este mai prietenos - $ 29. În plus, cu artrage lite puteți merge la artrage 'și jumătate preț.

În versiunea Lite a programului, noi nu găsim, printre altele, instrumente pentru crearea dvs. perii proprii, pictura simetrice, script-uri, grile, filtre sau gradienti. Comparația posibilităților ambelor versiuni ale programelor poate fi găsită pe site-ul producătorului.

Artrage Lite va fi atașat la Tableta Wacom Intuos, care este destinată pictorilor începători. Wacom sprijină editorul programului și atunci când creează videoclipuri instructive, care urmează să introducă utilizatorii în lumea artei digitale. De la filme utilizatorii nu pot învăța numai cum straturi și acuarele digitale de lucru, dar, de asemenea, de a dobândi cunoștințe de bază despre compozițiile și drepturile de guvernământ artă.

Dacă cineva are ArtRage „și pentru iPad și vrea să joace script-uri lor pe calculator, el ar trebui să ajungă imediat după versiunea completă a ArtRage “ A 4. Lite versiune va deschide imagini cu toate elementele, dar nu este în măsură să joace din nou script-uri într-o altă rezoluție decât imaginea originală.

Ca ArtRage Lite este o variantă a ArtRage 4, cel mai bine este de a afla despre posibilitățile sale de testare „ plin“ versiune. Acest lucru va permite să vedem dacă vor fi utilizate toate funcțiile și dacă nu mai bine pentru a ajunge pentru LITE este. ArtRage 4 pot fi găsite în baza de date de program pentru sistemele X Windows și OS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu