Principal » Windows » Artlantis Studio7.0.2.3

Artlantis Studio7.0.2.3

Windows  : Artlantis Studio7.0.2.3

Artlantis Studio este un instrument de creare a vizualizării 3D fotorealiste a clădirilor, design interior, grădini și altele asemenea, atât statice, cât și sub formă de animații și panorame interactive pentru a viziona Gogles VR. Programul este recomandat în primul rând de arhitecții care doresc să creeze vizualizări impresionante fără a fi nevoie să se deplaseze în instrumente consumatoare de timp pentru modelare și redare a proiectului.

O bibliotecă bogată (materiale împreună cu texturi) și gestionarea obiectelor și a luminilor accelerează în mod semnificativ procesul de preparare a redării. Artlanda are propriul sistem de fizică care simulează astfel de fenomene ca ocluzie ambientală. Chiar și cea mai avansată fotoresisare nu necesită încercări și experimentări plictisitoare cu setările parametrilor programului. Modelele pot fi importate în mai multe formate, inclusiv DWF, DWG, DXF, OBJ sau 3DS. Conectorii de date pentru Artlanda au fost create pentru multe programe.

Redarea motorului vă permite să generați previzualizarea modelelor 3D exacte în fereastra de lucru. Datorită acestui fapt, este mai ușor să prezicem aspectul imaginii finale și să ajustați iluminatul. Lumina naturală poate fi adaptată la ziua selectată a zilei, artificiala se poate gestiona și alege culoarea în consecință.

Limitări ale versiunii de testare

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu