Principal » Gaming » Război blindat - pentru fanii echipamentelor grele

Război blindat - pentru fanii echipamentelor grele

Gaming  : Război blindat - pentru fanii echipamentelor grele

Jocurile de război nu vor pierde niciodată atractivitatea și popularitatea. Acțiuni rapide, demolarea generală, lupta pentru un obiectiv ales de top etc. Și dacă putem folosi echipamente grele în joc, apoi „Fun “ computerul care circulă este compactat de mai multe ori. El știe divertismentul obsidian studio, care a creat jocul de război blindat.

Este un concurent pentru lumea rezervoarelor? Într-un sens, da, pentru că ambele jocuri sunt destinate fanilor rezervoarelor, dar dacă arătăm puțin mai aproape de cele două titluri, găsim diferențe considerabile. Spre deosebire de un concurent, în acest joc vom sta în spatele controalelor mașinilor moderne și vom lupta cu o bătălie cu alți jucători din vremurile moderne. În loc de orașe din cel de-al doilea război mondial și mașini din această perioadă, primim zone contemporane și cele mai recente mașini de război din diferite clase. Vom face, printre altele, să fugim sub reactorul atomic din Spania, precum și să luptăm pentru ulei în Orientul Mijlociu. 

Revenind la vehicule în joc, jucătorul poate alege mașini de luptă luminoase, rapide și returnable, care nu vor oferi o forță de piercing mare, dar vă va permite să faceți inamicul și să-l îndrumați pe colegii mai puternici, precum și o puternică auto- Pistolul propulsat care nu se implică într-o luptă directă doar pozițiile inamice dorite de la distanță. În modul principal de distracție, jocul constă în lupta pentru două echipe după 15 tancuri. De asemenea, putem juca împotriva inteligenței artificiale într-una din cele 20 de zone disponibile în joc.

Rețineți că aveți nevoie de un cont complet gratuit pe joc. După acest proces, veți putea descărca instalatorul de joc, care după pornire va începe să descărcați fișierele necesare pentru a finaliza instalarea. În ciuda numeroaselor efecte interesante și calitate excelentă a textului, cerințele hardware nu sunt excesive. O buna gameplay, cu o cantitate rezonabilă de detalii va da chiar si chiar si laptop de calitate medie. Tehnologia Cryengine este responsabilă de detaliile ridicate ale împrejurimilor și vehiculelor, așa că același lucru folosit chiar și în jocurile grafice fantastice din seria Crysis. 

Este adevărat că jocul este împărtășit în versiunea beta și are multe deficiențe, dar acum merită să verificați ceea ce ne veți surprinde cu divertismentul Odididian în viitor, deoarece există cu siguranță multe accesorii interesante.

Recomandat
Lasă Un Comentariu