Principal » Internet » Argido1.0.0

Argido1.0.0

Internet : Argido1.0.0

ARGIDO este un ghid extins multimedia care susține, de asemenea, tehnologia realității extinse (realitate augmentată). Datorită opțiunilor sociale și unei baze de date mari, se remarcă împotriva aplicațiilor similare.

Ecranul principal argido constă din până la 9 opțiuni. Cu toate acestea, tulpina capabilităților sale este deja menționată de un ghid. Pentru ao folosi, trebuie să alegem mai întâi unul dintre orașele acceptate, găsim aproximativ 20 de articole pe listă. Apoi marcați rutele selectate care ne interesează. După descărcarea datelor relevante, putem face o vizitare a obiectivelor turistice.

Modul principal este acest lucru bazat pe realitatea extinsă. Vă permite să urmăriți informații despre obiecte utilizând ecranul și ecranul camerei. Acest lucru nu este prea confortabil, dar uneori util. A existat, de asemenea, o desemnare tradițională tradițională pe hartă, precum și verificarea manuală a informațiilor despre locuri și facilități. Datele nu sunt prea extinse, nu toate punctele oferă fotografii.

Opțiunea Automator este interesantă. Prin alegerea unui oraș, numărul maxim de puncte, lungimea traseului și intervalele între puncte pot genera automat o nouă rută. Rutele vă pot crea de asemenea de la început și după ce vă conectați la contul dvs., partajați-le cu alți utilizatori (sau utilizați lucrările lor).

ARGIDO are, de asemenea, aspirații de a deveni o bază de date a informațiilor despre locurile și centrele utile. Putem naviga catalogul împărțit într-o duzină de categorie și subcategorie. Din păcate, pentru moment este gol. Programul este disponibil gratuit. Este una dintre aplicațiile mai interesante de acest tip pe iOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu