Principal » Windows » Ares Commander2022.1 construi 21.3.1.4102 SP3

Ares Commander2022.1 construi 21.3.1.4102 SP3

Windows  : Ares Commander2022.1 construi 21.3.1.4102 SP3

Ares Commander este o aplicație concepută pentru a crea proiecte CAD (suport pentru designul calculatorului). Programul acceptă formatul DWG (import și export), are opțiunea de a exporta fișiere în PDF și SVG.

Utilizatorul are o gamă de palete de culori numeroase, abilitatea de a previzualiza obiecte în 3D, precum și o randare rapidă. În plus, comandantul Ares acceptă OpenGL, precum și interfețe de programare, cum ar fi C ++, TX, Lisp, Vsta, DCL, Visual Studio, COM, Active X.

Programul este compatibil cu Software-ul AutoCAD, cel mai popular instrument de către Autodesk. Mai mult, producătorul intenționează să pregătească versiuni mobile ale programului. Ei vor lucra pe telefoane iPhone și Android, precum și pe iPad-uri.

Printre știrile din versiunea 2016 a fost M.în. Mecanismul de informare dinamică și ferestrele de introducere a datelor, scalarea inteligentă de comentarii pe foile de desen și tipărire, modele noi de trapă bazate pe imagini și blocuri, import DGG File, manager de stat, precum și o funcționare îmbunătățită a OLE și capacitatea de a exporta desene la WMF fişier.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu