Principal » Internet » Arcade City

Arcade City

Internet : Arcade City

Această aplicație care sprijină trecerile de pasageri sociale în modelul economic comun (și nu numai trecerile). Considerat un ucigaș Uber, el trebuie să combine oamenii în orașe într-o rețea puternică de utilizatori de încredere reciprocă, permițându-i să facă schimb de servicii fără intermediari.

După crearea unui cont în Arcade City, ar trebui să alegeți un oraș cu care doriți să legați. Aceasta utilizează utilizatorul în întregul sistem de puncte alimentare și datoriile karmice, permițându-vă să evaluați nivelul conexiunilor sale și să deschideți calea către posibilități suplimentare. Acest lucru este însoțit de un sistem de comandă limitat, permițându-vă să ajungeți la sistem ca cei mai buni șoferi și să câștigați pe cei care lucrează în mod activ pentru achiziția lor.

Desigur, mecanismul de transport oferă posibilitatea de a comanda mașina la adresa selectată, alegerea șoferului, alegerea datei de călătorie, oferă, de asemenea, libertatea de a comunica cu șoferul.

Notă: După configurarea contului dvs., nu vom merge nicăieri. Orașele noastre sunt în prezent închise, aceasta este doar perioada în care comunitatea încearcă să le deschidă prin crearea de interacțiuni sociale în sistemul orașului Arcade. Numai atunci când orașul va primi destui utilizatori, destul de karma, conduce un sistem de trecere pentru el. Ia-o atâta timp cât distracție, dar cine știe ce va aduce în viitor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu