Principal » Internet » Arcabit 2014 acum cu motorul antivirus BitDefender

Arcabit 2014 acum cu motorul antivirus BitDefender

Internet : Arcabit 2014 acum cu motorul antivirus BitDefender

Pe piață, acum găsim multe pachete pentru a vă proteja computerul și identitatea utilizatorilor. Unii sunt mai buni, alții mai rău, deși depinde adesea de preferințele personale și, cu siguranță, de nevoile specifice. Merită reamintit noi aici si accente poloneze: mks_vir, care a debutat în 1987, și ceea ce unii dintre noastre au posibilitatea de a utiliza conexiunea la internet nu este în mod special a fost încă popular. Din păcate, după mulți ani, în 2011, compania a căzut, Arcabit a fost preluat de compania, care creează propriile pachete până de curând cunoscut sub numele de Arcavir, iar acum la fel ca societatea și societatea. Eficacitatea acestei soluții a fost de a spune ușor

..

săraci. Condiții bune de licențiere încurajate. O nouă versiune a apărut recent, ceea ce poate schimba în mod semnificativ percepția acestui software.

Ce ar trebui să acorde atenția chiar la începutul aventurii cu Arcabit Internet Security 2014 este în primul rând o nouă interfață, actualizate în mod semnificativ. Este foarte minimalistă și o durere lizibilă. În plus față de modulul antivirus în sine, acesta conține, de asemenea, un firewall interactiv, precum și mai multe instrumente suplimentare: modul de backup, verificând actualizările Windows, manager de proces extensiv și manager de fișiere interesant. Desigur, astfel de site-uri de protecție prin e-mail și de scanare și un sistem anti-spam nu au ieșit din. Cea mai importantă schimbare este sub masca: noua versiune Arcabit foloseste motorul BitDefender anti-virus.

Este adevărat că știm exact ce sfera de aplicare a soluției scoase, dar eficacitatea este foarte îmbunătățită acum și într-adevăr nu este nimic de rușine de. Cu toate acestea, trebuie să fie admis că tehnologia creată de compania românească este conducerea soluțiilor mondiale anti-virus. Este folosirea unui alt motor decât propria soluție rea? Mulți producători utilizează motoare create de alte companii și le evopează cu propriile tehnologii suplimentare. Exemple de astfel de pachete populare sunt chiar și g date sau 360 de soluții gratuite de securitate pe Internet.

În acest caz, este puțin importantă dacă o soluție complet nouă sau deja existentă. Important pentru a oferi utilizatorilor cel mai înalt nivel de securitate. Este noua ediție arcabită destul de spălat opinia proastă care a construit prin edițiile anterioare? Are o șansă bună. Cea mai recentă versiune demo a întregului Arcabit Internet Security și antivirus independent, Arcabit Antivirus va găsi în mod evident, în baza de date de aplicare a site-ului nostru. Vă încurajăm să împărtășiți impresiile din noua versiune.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu