Principal » Internet » Arbus1.1

Arbus1.1

Internet : Arbus1.1

Arbus este o aplicație pentru rezidenții Gdańsk, permițându-vă să verificați programul curent de autobuz și tramvaie la stația de autobuz. Aplicația utilizează geolocația și poate furniza date de la cea mai apropiată oprire.

Informațiile despre plecări din fiecare oprire sunt descărcate de la serviciul ZTM unde sunt actualizate la fiecare 10 secunde pe baza indicațiilor GPS ale vehiculului. Cele mai apropiate plecări pot fi văzute în tabel pe fiecare dintre opriri. Există, de asemenea, un motor de căutare, permițându-vă să găsiți orice oprire și citiți distribuția acesteia. Puteți adăuga opriri la favoritele dvs. Din păcate, nu există posibilitatea de a verifica distribuția într-un context mai larg, de exemplu o listă de opriri pe traseu sau de identificare a apelurilor.

Un fapt interesant este oportunitatea de a vedea plăcile electronice virtuale în realitatea augmentată - doar direcționați camera smartphone-ului de pe postul de oprire. O tablă tridimensională cu date descărcate va fi impusă imaginii camerei de la cameră.

Datorită faptului că aplicația Arbus se bazează pe site-ul Open ZTM, putem prezenta date despre noi de la descărcarea datelor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu