Principal » Internet » Applejack1.6

Applejack1.6

Internet : Applejack1.6

AppleJack este un instrument ușor de utilizat, scripturi complexe Shell, concepute pentru a rezolva problemele în Mac OS X. Acest program se remarcă cu lipsa de interfață grafică (este acționată de la consola), astfel încât să o puteți utiliza chiar dacă mediul grafic nu se poate încărca și nu este posibil să execute un sistem de la un LiveCD (Disc de instalare).

Datorită AppleJack, este posibil să îndeplinească sarcini care rezolvă probleme cu sistemul, adică verificarea și repararea sistemului de fișiere, reparații de permisiuni, curățarea cache-ului de bază, sistem și programe, sistem și controale similare de preferință. Acest program poate fi întotdeauna util, dar avantajul său imens față de instrumente similare este lipsa unei interfețe grafice, astfel încât să puteți utiliza AppleJack în modul de mod unic de utilizator.

Pentru a porni AppleJack într-un mod utilizator, apăsați butonul de comandă (⌘) și introduceți comanda AppleJack pentru a porni programul, AppleJack AUTO pentru a rula toate pașii automat sau Applejack Auto Repornire pentru a reporni computerul după testarea și reparațiile automate. Pentru a utiliza instrumentul în modul de funcționare normal, executați Sudu / Private / Var / Rădăcină / Bibliotecă / Script / AppleJack Script.SH

Recomandat
Lasă Un Comentariu