Principal » Internet » Apple crește spațiul și scade prețurile iCloud, iar abonații actuali primesc o reducere și rambursare în numerar

Apple crește spațiul și scade prețurile iCloud, iar abonații actuali primesc o reducere și rambursare în numerar

Internet : Apple crește spațiul și scade prețurile iCloud, iar abonații actuali primesc o reducere și rambursare în numerar

Potrivit anunțurilor Apple, el a redus semnificativ prețurile spațiului suplimentar în iCloud. Compania a anuntat, de asemenea, că abonații actuali vor primi o rambursare proporțională cu numărul abonamentului lunar rămase.

Ca și înainte, 5 GB de cloud Apple rămâne liberă pentru toată lumea. Nivelul următor este de 20 GB, care costă 0,99 euro pe lună (centralizator: 11,88 euro pe an). Apoi, intrăm deja la un raft complet nou pentru Icloud: 200 GB pentru 3,99 euro pe lună (47,88 EUR pe an), 500 GB pentru 9.99 euro pe lună (119.88 euro pe an) sau 1 TB pentru 19.99 euro pe lună (239,88 euro pe an). Pentru comparație, fost încă 10 GB, adică un total de 15 GB, era necesar să se plătească 16 euro, iar extensia maximă de 50 GB, adică un total de 55 GB, costul de 80 de euro pe an. Informații detaliate privind prețurile noi pot fi găsite pe paginile de asistență tehnică Apple (în prezent numai în limba engleză, versiunea poloneză a paginii nu a fost încă actualizată).

Titularii de abonamente importante au primit un e-mail cu informații despre schimbare. De exemplu, abonați la opțiunile de expansiune de 10 GB (adică un total de 15 GB) au fost transferate automat la 20 GB și data viitoare reînnoirea va fi plătit o rată nouă, mai mică. Mai mult decât atât, acestea vor fi în continuare taxat în sistemul anual, nu ca utilizatori noi - într-o lună. Prin urmare, prețurile sunt un pic mai mici, de exemplu, costă o opțiune GB 20 10,99 euro pe an în loc de 11.88 euro. În plus, datorită reducerii globale a prețurilor, abonaților existenți, compania sa angajat să returneze banii plătiți proporțional cu lunile rămase de abonament.

Reducerea a fost încă anunțată în timpul conferinței WWDC în luna iunie a acestui an și este conectat în primul rând, odată cu începerea serviciului icloud DRIVE, și în al doilea rând cu modificările de stocare a imaginii iCloud. Cu unitatea Icloud, puteți trimite la documentele cloud Apple și orice utilizare a acestuia la nivelul fișierului, la fel de obișnuit cu alți nori. Până în prezent, iCloud a permis practic doar sincronizarea datelor între dispozitive, dar din afara aplicației nu a putut fi accesată la fișiere specifice, copiați sau adăugați noi. Aplicațiile individuale nu au acces reciproc la stocarea lor în iCloud. La rândul său, fotografiile luate cu camera au fost stocate în nor doar timp de 30 de zile sau până la epuizarea limitei a 1000 de fotografii, mai târziu au fost suprascrise. Acum, aceste limite vor fi desființate, iar utilizatorul va decide cât de multe fotografii și cât de mult vrea să stocheze.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu