Principal » Internet » Apple a decis să cumpere Beats Music și Beats Electronics

Apple a decis să cumpere Beats Music și Beats Electronics

Internet : Apple a decis să cumpere Beats Music și Beats Electronics

La sfârșitul lunii septembrie, ne putem aștepta să preluăm Beats Music de Apple. Compania Cupertino a decis să plătească 3 miliarde de dolari, deoarece este convins că acest serviciu bine construit poate, cu ajutorul oamenilor care lucrează acolo, să fie extins pentru a încuraja chiar mai mulți entuziaști muzicali. Apple nu poate refuza să solicite facilități decente și experiență în acest domeniu.

Conform politicii Apple existente 'A, doriți să vă așteptați ca în acest caz, sfârșitul cu Beats Music Applicati pe Android și Windows Phone ' a. Din fericire, însă, potrivit informațiilor de la Eddie Cue, vice-director al serviciilor de software și Internet, corporația dorește să mențină status quo-ul, pentru care ar trebui să fie mândru de. Ar fi păcat să-și alunge femela proverbiala, care le pot suporta ouă de aur. Cu atât mai mult, deoarece acest pui are 250.000 de utilizatori care au decis să plătească pentru serviciu. Mai interesant, Beats Music a ajuns la un astfel de rezultat în doar 4 luni într-o zonă mică.

Mă întreb cum să afecteze Tot Beats Co-fondator, Jimmy Iovine, care nu sa plâns încă de căști. Potrivit lui, calitatea sunetului în căștile urechii Apple "și este rău, iar elicopterul zburător sună ca un țânțar. Cu toate acestea, critica nu se încheie. Iovine este convins că bătăile au reușit să obțină un sunet mult mai bun decât o companie cu un Apple sau orice alt producător de căști. Pentru a fi un vice amuzant, vice-director al Apple 'a, Eddy Cue, a fost de acord cu critici, adăugând doar că un efect mai bun ar necesita costuri mai mari.

Fie că Apple va începe să domine în lumea muzicii, se va întoarce în curând - probabil că vom afla ceva în timpul WDC. Cu toate acestea, puteți să presupunem calm că acestea au planuri, deoarece ei pot recunoaște că căștile bate sunt mai bune decât produsele lor. Și pentru o lungă perioadă de timp, nu am văzut un Apple „Un angajat care a recunoscut public că cineva face ceva mai bun decât ei.

Actualizați, treizeci.05.2014 13:20: Decontarea detaliată spune că Apple a plătit 2,5 milioane de dolari pentru producerea de echipamente audio (în principal o mare parte a căștilor recunoscute) Beats Electronics Branch și doar 500.000 de dolari pentru serviciul de muzică bate muzica.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu