Principal » Internet » Succesul de gelozie Apple. Nu va permite ca xcloud sau stadion să existe pe iOS

Succesul de gelozie Apple. Nu va permite ca xcloud sau stadion să existe pe iOS

Internet : Succesul de gelozie Apple. Nu va permite ca xcloud sau stadion să existe pe iOS

Apple a luat o decizie oficială de a preveni serviciile de jocuri (așa-numitele. Streaming) pe platforma iOS. Aceasta înseamnă că nu vom folosi XCloud Microsoft și Google Stadia pe iPhone '.

Redarea portabilă pe telefoanele inteligente în hituri cu consola este o afacere profitabilă

Streamingul jocului smartphone este o mare revoluție în industria de divertisment. De acum înainte pentru a juca hit-uri uriașe cunoscute din console sau computere, nu va trebui să aveți niciunul dintre aceste hardware. Este, de asemenea, o extrem de profitabilă „bucată de tort “ în afaceri.

Până în prezent joacă pe smartphone-uri a fost asociat în principal cu „zabijaczami “ tipul de timp Candy Crush Saga (în cazul în care aranja bomboane în rânduri de o anumită culoare), care se confruntă, de asemenea, titluri de la oameni care nu joacă deloc în mod tradițional. Servicii, cum ar fi XCloud poate schimba sensul cuvântului „joc pe telefonul smartphone “ titluri care oferă, cum ar fi Forza Horizon, Call of Duty sau Assassin „s Creed.

Jakub Krawczyński

Potrivit companiei analitice NewZoo Valoarea pieței "Joacă în Cloud " în 2020 a fost de 356 milioane de dolari. Pe de altă parte, în 2024, potrivit estimărilor ale aceleiași companii - acesta va fi în valoare de 5,1 miliarde de dolari. Deci, este „piață emergentă“ - toată lumea ar vrea să-l introduceți, dar nu toată lumea poate tehnice.

Parca pentru implementarea rapidă a 5G în lume nu este accidentală în contextul jocului în "Fulle-Fledged ", jocuri de înaltă calitate (de la consola / PC). Este o rețea de 5G care activează gameplay-ul pe telefoane în toate condițiile - plimbându-se în afara sau sosirea de către transportul public la locul de muncă - fără a fi tăiat. Tehnologia 5G a fost dezvoltat în primul rând pentru a se juca mobil (precum și streaming de filme / serii în rezoluția 4K, și chiar 8K).

Creșterea așteptată a norului care se joacă în nor (culoare turcoaz - optimist, albastru marin - estimare pesimistă), fotografie. Newzoo

Apple nu va lăsa Microsoft să vină cu jocurile pe iPhone 'y

Apple nu oferă competitive pentru soluțiile Microsoft (xCloud) sau Google (Stadium) pe iPhone '. Gigant din Cupertino nu va permite acestor servicii să viziteze iOS (deși serviciul Microsoft a fost testat acolo). Sună ca un caz clasic "câinele lui Gardener " (Apple nu are un serviciu analog).

Care este motivul? Apple explică faptul că serviciile bazate pe "Cloud ", și astfel începeți jocurile de la mașinile virtuale, sunt incompatibile cu principiile funcției App Store App. Ba, Apple a trimis o comunicare în care susține că aceste servicii "violează " reglementări.

Explicarea de la corporate la om - Apple ar dori ca toate jocurile disponibile de la serviciu ca XCLOUD Microsoft - au fost vizibile în interiorul magazinului Apple. Compania nu le place faptul că trebuie să descoperiți jocul pentru a introduce primele aplicații Microsoft, care necesită o taxă de abonament. Iar Apple ar prefera ca această taxă de abonament pentru jocurile Xbox de pe telefonul smartphone, a trecut doar prin magazinul lor, cu o marjă suplimentară de 30% pentru Apple 'A.

Această abordare nu ca multe companii care fac afaceri de la Apple, și practicile societății există mai multe proceduri antimonopol.

Microsoft a reacționat deja. Compania condamnă practicile Apple

Portalul tehnologic american lider la adresa Microsoft pentru o propoziție despre poziția Apple. Compania din Redmond nu a cruțat cuvinte amare față de rivali. „Apple ca singura platformă de acest tip primește consumatorilor posibilitatea de streaming și utilizarea serviciilor care subscriu pentru jocuri video."

declarația Microsoft va sublinia, de asemenea, faptul că Apple se aplică principii distincte (și mai stricte) față de jocuri și aplicații pentru a juca în magazinul dvs. - cum ar fi xcloud sau stadion. În timp ce altele, principiile mai slabe prevalează împotriva programelor care nu au legătură cu jocul. Deci, se poate spune că Microsoft acuză Apple a pentru standarde duble (care există de fapt - Amazon este una dintre excepțiile de la marja de la Apple).

Gigantul Redmond este în cele din urmă mesaj trist pentru consumatorii lor pe iOS - pentru că acum jocul pe loviturile iPhone-ului în Xbox este imposibil. La urma urmei, compania consideră că va fi posibilă găsirea unei modalități în care XCOLD va ajunge la platforma iOS.

"Jucătorii ne spun că ar dori să joace, să se conecteze și să împărtășească, indiferent de locul în care sunt și ce se joacă. Acest consumator ar trebui să revină la elementele de bază ale pieței Games „- putem citi într-o declarație Microsoft.

Aplicația de streaming a jocului Xbox este necesar pentru serviciul XCLOLD pe Android puteți găsi în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingoprogramingbizone

Recomandat
Lasă Un Comentariu