Principal » Internet » Apple anunță noi produse în App Store. Mai multe informații despre Arcade Apple

Apple anunță noi produse în App Store. Mai multe informații despre Arcade Apple

Internet : Apple anunță noi produse în App Store. Mai multe informații despre Arcade Apple

În Cupertino, California tocmai a început conferința de presă Apple, în timpul căreia vom vedea un nou iPhone 'A. Înainte de acest lucru se întâmplă, Apple a lăudat noile produse în magazinul de aplicații și mai presus de toate arcade Apple. Acesta este un serviciu unic care vă permite să jucați cele mai bune jocuri pentru iPhone 'A și iPad într-un abonament.

Konami și Capcom în Apple Arcade

Nu a existat nici o platformă care să înceapă operațiunile cu o astfel de colecție bogată de jocuri - vor exista mai mult de 100. Una dintre stele este Konami Studio, care a pregătit pentru Apple Arcade o pagină complet nouă a jocului "Frogger ". Jocul va fi disponibil în ziua premierii, numai în Arcade Apple.

Legendarul Capcom sa alăturat, de asemenea, Arcade Apple. Studioul a pregătit un joc compus fenomenal, a cărui acțiune este subacvatică. Jucătorul trebuie să joace în ultimul om de pe pământ și să exploreze adâncimea oceanică.

Studio Annapurna interactivă și pregătită un joc de muzică arcade "Ann Hero " despre o grafică frumoasă.

Apple Arcade va fi disponibilă de la 19 septembrie în 150 de țări. Prețul este de 4,99 dolari pentru o lună. De asemenea, va exista o perioadă de încercare gratuită de o lungime de o lună.

Premiera Apple pentru prima dată pe YouTube

Prima dată când Apple transmite premiera de noi dispozitive nu numai pe propriul site web și în Apple TV, dar și pe YouTube. Aceasta este o schimbare interesantă în politica companiei.

Evenimentul special Apple - 10 septembrie 2019

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu