Principal » Internet » Apple a blocat actualizările de telegrame în întreaga lume, nu numai în Rusia

Apple a blocat actualizările de telegrame în întreaga lume, nu numai în Rusia

Internet : Apple a blocat actualizările de telegrame în întreaga lume, nu numai în Rusia

Messenger de alegere pentru persoanele care apreciază intimitatea, care nu doresc să folosească Facebook Messenger are probleme pe platforma Apple. Potrivit creatorului telegramei, compania CUPERTINO a încetat să aprobe actualizările aplicațiilor la nivel mondial.

Pavel Durov, președinte al telegrama, indică faptul că lipsa emiterii unei actualizări de pe iOS coincide cu blocare comunicator impus de guvernul rus. Aceasta înseamnă că, de mai bine de o jumătate de luni, Iarianii nu au primit o nouă versiune a comunicatorului. Nu numai în Rusia, ci și în alte țări. Apple nu a răspuns la suspiciuni, fără motivare impusă blocadă, așa că Durov a decis să publice informații.

Creatorul telegramei adaugă că lipsa posibilității de a implementa ultima actualizare nu a permis adaptarea la noile reglementări privind moștenirea Uniunii Europene. Mai mult, unele funcții nu pot funcționa corect în iOS 11.4. Este de remarcat faptul că problema rezolvă o nouă versiune a comunicatorului, dar așa cum am menționat deja, nu poate fi lansată pentru utilizatorii iPhone .

Apple a oprit aprobarea telegramei pentru actualizările iOS la nivel global de 1,5 luni după ce Rusia a comandat un bloc pe telegramă. Mai multe aici - // t.CO / YARCIRV2BH

- Pavel Durov (@durov) 31 mai 2018Pevel Durov acuză Apple că compania nu a stat pe partea lui. Autoritățile ruse au interzis să utilizeze o telegramă în țară după ce au fost refuzate prin emiterea cheilor care cripând conversațiile utilizatorilor. Durov adaugă că activitatea de rezolvare a situației este în curs de desfășurare și despre orice progres va fi informat în mod regulat. Din păcate, nu este primele probleme de telegramă cu Apple.

Actualizările introduc, de asemenea, noi caracteristici, patch-uri de siguranță și eliminarea erorilor raportate anterior. În prezent, utilizatorii IOS Telegram sunt tăiate. Apple a subliniat în mod repetat că prețuiește intimitatea utilizatorilor săi, dar se pare că acest lucru se aplică numai propriilor servicii, și nu software-ul terț.

Comunicatorul de telegramă este, desigur, pe iOS (Ultima actualizare acum 2 luni) și pe Android (Ultima actualizare la 26 mai).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu