Principal » Internet » Apple va ucide Mario, dar câți oameni vor plânge?

Apple va ucide Mario, dar câți oameni vor plânge?

Internet : Apple va ucide Mario, dar câți oameni vor plânge?

Iubitorii de dispozitive Apple vor trebui să-și spună la revedere jocurilor din copilărie sau ajung la alte echipamente, care vor da o divertisment nostalgic, digital. În viitoarea iOS 8.1 Un decalaj vechi a fost asigurat, care dezvoltatorii ar putea folosi pentru a rula emulatoare de pe iPhone „ACH și iPad. Este cunoscut faptul că emulatorii nu sunt bineveniți în magazinul de aplicații, dar atât Microsoft, cât și Google nu au nimic împotriva acestui tip de programe.

Dezvoltatorii care au deja acces la versiunea beta iOS 8.1, a confirmat că utilizarea unui bypass, care a permis pornirea aplicației App Store fără "eliberarea " a dispozitivului, este imposibilă pe această versiune. Trucul a fost descoperit în versiunea 7 și ceasul de sistem este de a retrage cererea și de a descărca Safari. Această metodă este utilizată pe scară largă, printre altele, de către iubitorii de jocuri vechi care nu preiau drepturile autorului de la Nintendo și alți editori, dar nu au decis pe jailbreaking dispozitivul.

Puteți profita de lacunele, dar acestea sunt ultimele zile de libertate a emulatorilor pe iOS și existența unor astfel de site-uri ca Iemulants.Com sau emulatori de Gba4ios. Creatorul acestuia din urmă asigură că cererea nu se oprește, dar va trebui să încerce câteva lucruri pe care nu voia să le facă

..

Probabil aderarea la Cydia.

Vulnerabilitatea a fost prezentă în iOS timp de câteva luni, iar unii cred deja că va fi atât de pentru totdeauna. Cu toate acestea, consolidarea zidurilor grădinii în care utilizatorii lor doresc să închidă Apple, au condus la porțiune și la gaură. A fost doar o chestiune de timp.

Dario Sepulveda, care conduce un emulator de băiat de joc menționat mai sus, susține că Apple ucide încet tot ceea ce vă place și o vulnerabilitate patch-a scrie într-un ton care amintește de moartea câinelui său iubit sub roțile mașinii Tim Cook. Pentru majoritatea utilizatorilor, cu toate acestea, lipsa de oportunitate de a juca în Super Mario nu este o tragedie. Împreună cu iOS 8.1 Pentru a fi eliberați în aproximativ 10 zile, ei vor primi plata Apple, o rolă în cameră și permite posibilitatea de a primi SMS pe un mac de la OS X Yosemite. Dacă cineva depinde într-adevăr de modul de a juca jocuri cu Gameboy, NES sau SNES, mai degrabă, nu se va teme de jailbreak.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu