Principal » Internet » Apple cu un sfat foarte bun al anului. Utilizatorii au lansat un număr în App Store

Apple cu un sfat foarte bun al anului. Utilizatorii au lansat un număr în App Store

Internet : Apple cu un sfat foarte bun al anului. Utilizatorii au lansat un număr în App Store

Apple a anunțat că Săptămâna de Crăciun a adus o companie la 1,8 miliarde de dolari din profiturile de vânzări în App Store. Printre noi și Roblox au fost cele mai populare aplicații, dar și videoconferințe sau care să permită utilizarea platformelor de streaming.

Perioada dintre Ajunul de Crăciun și Anul Nou sa dovedit extrem de benefică pentru Apple. Real Siege a supraviețuit magazinului de aplicații, unde proprietarii iOS au lansat până la 1,8 miliarde de dolari pe bunuri și servicii digitale.

App Store cu rezultate foarte bune de vânzări

Printre cele mai frecvent descărcate aplicații au fost în principal jocul. În prim plan, printre noi și Roblox clasat. Alături de ele, titularii de echipamente de la Apple vor fi bucuroși să descărcați aplicația de videoconferință de zoom și aplicația Disney +, care oferă acces la o platformă de streaming cu multe hit-uri. Recent, oferta Disney + sa extins despre articole ca "pierdut ", "gata pentru tot" sau "de la arhiva x ".

Potrivit Apple a vânzărilor în App Store, ea a stabilit un nou record de o zi de peste 540 milioane $, pe care utilizatorii lansat în Anul Nou. În blogul oficial, putem citi că aplicațiile au devenit mai importante decât oricând ". Toate datorită pandemică, forțându-ne să rămână în case și să găsească noi forme de petrecere a timpului liber, de învățare și de îndeplinirea sarcinilor profesionale.

„Dezvoltatorii au găsit noi modalități de a menține oamenii în contact, ajuta să învețe și să lucreze la domiciliu, să mențină eficiența și sănătatea și furnizarea de divertisment aveți nevoie de “ - convinge reprezentanții companiei.

App Store a fost lansat acum 12 ani. De atunci, inventatorii cererii au câștigat peste 200 de miliarde $, conform datelor colectate de la Apple. Recent, compania este măsurată cu acuzații pentru utilizarea practicilor monopoliste pe platforma sa digitală de distribuție. Printre acuzatorie este m.în. Jocuri epice.

Alegeți cel mai bun echipament tehnologic în acest an și câștigați 5.000. Zlotries! Introduceți împărații.WP.Pl și vot.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu