Principal » Internet » Apple xcode11.1

Apple xcode11.1

Internet : Apple xcode11.1

Xcode este un mediu cuprinzător de programare, în care găsim toate instrumentele necesare pentru a scrie programe pentru Maków, iPhone 's, iPadów, iPodów, Apple TV și ceas de mere.

Puteți efectua un design de interfață cu utilizatorul, precum și codificarea, testarea și depanarea proiectului. În Xcode veți găsi compilatoare de limbă Obiectiv-C și Swift, cadru de cacao, simulatoare, emulatori și întotdeauna SDK curent curent.

Editorul de coduri este foarte practic și în "baloanele" lizibile "informează despre problemele găsite în cod. Elemente diferite ale interfeței grafice cusute în cod (culori, imagini, modele) pot fi vizualizate într-un panou pop-up. După trecerea cursorului pe o variabilă, puteți vedea valoarea sa în momentul actual. Multe greșeli pot fi găsite în stadiul de editare, fără a fi nevoie să se compileze și să se îmbunătățească imediat. Deoarece XCode utilizează un compilator LLVM, acesta poate urmări, de asemenea, diferite programe "Paths" și găsiți erori logice.

Un avantaj imens al mediului xcode este instrumentele de instrumente pentru analiza performanței. Acestea vă permit să verificați și să comparați sarcina procesorului, de operarea memoriei, pe disc și să urmați performanța aplicațiilor utilizând OpenGL-A. Datorită instrumentelor pe care le puteți găsi rapid "îngustă gât " și localizați codul responsabil pentru probleme. Instrumentele pot monitoriza numai aplicația sau întregul sistem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu