Principal » Internet » Apple ceas a salvat o femeie împotriva violului

Apple ceas a salvat o femeie împotriva violului

Internet : Apple ceas a salvat o femeie împotriva violului

O femeie cu Calgary salvat datorită ceasului ceasului Apple. Când un bărbat a invadat apartamentul cu intenția de viol, femeia a trimis un SMS prin Smartwatch partenerului său, cerând un apel de poliție.

33 de ani rezident al Calgary, John Joseph Macindoe a făcut o carte de intrare femeii. Datorită ei, a intrat în apartament imperceptibil când proprietarul a dormit pe canapea după schimbarea de noapte la locul de muncă. El și-a trezit zgomotul și prezența atacantului înainte de a încerca să o atace.

Femeia a încercat să cheme un apel telefonic, dar ea nu a găsit-o într-un loc unde a fost amânată. Apoi își aduce aminte că avea ceasul de mere pe mâna lui. A trimis un SMS unui partener care cere ajutor și un apel de poliție. Apoi sa prefăcut că a dormit.

Rapistul Willay nu a atacat femeile, tocmai stătea peste ea într-o distanță foarte apropiată. După aproximativ 15 minute după trimiterea unui SMS, poliția a bătut la ușă. Atacantul a scăpat în bucătărie, iar femeia sa aruncat în ușă și la lăsat pe poliție.

Omul a fost arestat și a auzit acuzațiile de efracție și încercările de a fi agresiv sexual. El a pledat vinovat. La atacator, a fost găsit o pungă, în care poliția a găsit o balaclavă, cuțit, genunchi, cătușe de la cleme din plastic. Pe de altă parte, imaginile victimelor, părul și lenjeria de corp au fost găsite în apartamentul atacantului.

Acesta este un alt caz când Apple Watch "salvate vieți" utilizatorul. Până în prezent, am auzit în principal despre cazurile în care ceasul a cerut un ajutor după căderea utilizatorului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu