Principal » Internet » Apple ceasul este desenat și nu-i plac tatuajele. Utilizatorii nu pot purta

Apple ceasul este desenat și nu-i plac tatuajele. Utilizatorii nu pot purta

Internet : Apple ceasul este desenat și nu-i plac tatuajele. Utilizatorii nu pot purta

Rețeaua circulă informații despre următoarele probleme de ceas Apple. Ceasul creat de compania americană a intrat pe piață cu o întârziere considerabilă în raport cu concurenții, dar nu arată ca de data aceasta să o perfecționeze. Potrivit problemelor vinovate ale Apple, utilizatorii care le poartă într-un mod incorect.

Unii dintre utilizatorii ceasurilor Apple se plâng de iritarea pielii că le-au prins după ce au purtat un Smartwatch. Pe mâini, pe mâini erupții cutanate și locurile roșii apar pe mâini. Toate datorită reacțiilor alergice, deoarece nu fiecare organism reacționează neutru la nichel, care a fost utilizat în procesul de producție al ceasului Apple. Reacția companiei a fost rapidă: sa observat că toate materialele sunt supuse unor teste dermatologice adecvate, iar cantitatea de nichel utilizat este suficient de mică pentru a nu provoca probleme. Acestea pot apărea

..

Watch incorect de purtare. Prea puternică brățări de strângere determină iritarea, prea liberă, abraziuni.

Apple ceas zgârieturi + fix! (Scratchgate?!)

Desigur, puteți accepta o astfel de explicație, dar arată atât de rău ca în cazul problemelor cu gama de iPhone 4. Apoi Apple a constatat că vinul nu era nevalid, dar modalitatea greșită de a păstra telefonul de către utilizatorii săi. Cu toate acestea, problemele nu se termină. Unii oameni au informat despre problemele legate de funcționarea senzorului de ritm cardiac și Apple a explicat acest caz: dacă avem un tatuaj pe piele, acesta poate infrara un senzor infraroșu. Aceasta nu este, evident, vina companiei, ci tehnologia însăși, care se ocupă de melanină în piele, dar nu cu cerneala aplicată la ea. În acest caz, salvarea este de a utiliza monitoare externe, cum ar fi. Chimie care comunică cu alte dispozitive utilizând Bluetooth.

Un alt plângere de incinta ceasului, care atrage rapid. Unii dintre utilizatori informează că ceasul Apple din oțel inoxidabil atrage foarte repede și îl puteți vedea după o duzină de ore de la cumpărare, fără motive clare. Desigur, sunt desenate și alte ceasuri, singura întrebare este modul în care utilizatorii folosesc și cum arată în acest caz. Desigur, fanii companiei au găsit deja o modalitate de a depăși problemele. A fost suficient să cumpărați o pastă de lustruire pentru aluminiu, să folosiți cârpa dreaptă și, de asemenea, să visezi câteva minute de roboți manuali pentru eliminarea unui defect: Efect: Ceasul este ca unul nou. Cu toate acestea, ne-am așteptat acest lucru după dispozitivul pentru care am plăti aproape 350 USD?

Toate aceste probleme afectează în mod realist vânzarea de ceasuri de la Cupertino? Cel mai probabil, nu, în cele din urmă este Apple, iar interesul de acest tip gadgets este în creștere. O parte din plângerea utilizatorilor are motive, cum ar fi cele despre lucrul prea scurt pe baterie. Altele, totuși, nu au elementele de bază, amintiți-vă că acest SmartWatch este pur și simplu un ceas. Logo-ul Apple nu o va face brusc indestructibil, sau în vreun fel "magic". Aceasta este una dintre multe alte deșeuri electrice.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu