Principal » Internet » Apple urmărește ultimul drept. Mai multe detalii și funcții sunt dezvăluite

Apple urmărește ultimul drept. Mai multe detalii și funcții sunt dezvăluite

Internet : Apple urmărește ultimul drept. Mai multe detalii și funcții sunt dezvăluite

Metoda de măsurare a frecvenței cardiace utilizând fotoplemografia, prezentarea PowerPoint sau timpul de serviciu necesar lansării. Ceasul Apple ar trebui să înceapă în două zile. Nu e de mirare că Internetul circulă mai multe revelații despre dispozitiv. În ciuda faptului că acestea rezultă din partea unui produs tipic de produs pentru entuziasmul Apple 'și, ca parte a marketingului viral, merită să ne uităm la unele dintre ele.

Microsoft a actualizat ultima dată aplicația IOS PowerPoint. Principala noutate a programului este integrarea ceasului Apple. Titularii Smartzegarka au fost puse la dispoziție posibilitatea de a controla cu ajutorul prezentării afișate. Este posibil să parcurgeți diapozitivele, ceasul arată, de asemenea, informații despre câte diapozitive au fost prezentate complet.

Pentru proprietarii de smartphone-uri cu Windows Phone sau Android, această caracteristică nu este nouă. Acestea pentru mai mult de un an pot folosi aplicația de la Office la distanță, care vă permite să gestionați instalat pe PowerPoint, Excel și Word. Utilizatorii Android pot folosi programul de aproape o lună. Decizia Microsoft îndoielnică de a fi o surpriză pentru oricine. Corporation a fost punerea în aplicare a unei politici de promovare a programelor și a serviciilor sale pe Concurente Sisteme pentru Windows Phone.

Informațiile interesante au împărtășit mărul însuși. Pe site-ul oficial al companiei, o modalitate în care ceasul Apple va măsura ritmul cardiac al proprietarului său. Aceasta se va face prin metoda fotopletyzmografii. Sânge absoarbe lumina verde și reflectă roșu. Când inima bate cantitatea de sânge în venă crește, precum și absorbția luminii verzi. Pe interiorul plicului Apple a Watch, au fost instalate un diode și fotodiode. Primul, la o frecvență invizibilă pentru ochiul uman este iluminată cu lumină verde venă. Datorită celei de-a doua, este posibilă măsurarea absorbției acesteia.

Apple ceas, indiferent de voința proprietarului, își va măsura ritmul cardiac la fiecare zece minute. Datele colectate vor fi sincronizate cu aplicarea sănătății Apple. Acest lucru, la rândul său, va fi capabil să le împărtășească cu aplicații terță parte oferite de companii care sunt utilizate pentru a monitoriza fitness de sănătate. Apple, de asemenea, va furniza, de asemenea, aplicația ritmului cardiac, care vă va permite să accesați informațiile dvs. cu privire la informațiile dvs. înapoi în mod regulat.

Prima primă ceas de ceas de mere / pornire !

De asemenea, este cunoscut cât de mult timp va trebui să așteptați pentru Apple ceas pentru a începe. Pe web câteva zile în urmă a apărut într-un film care arată procesul. Este nevoie de exact 70 de secunde. Pe fundalul altor dispozitive Apple "și acest lucru nu este un rezultat deosebit de impresionant. Nu poate fi exclus faptul că prezentat în copia video diferă de cei care ajung la clienți.

De asemenea, merită menționat aspectul mai puțin serios care se apropie "un timp ". Smartzegarek poate fi motivul neliniștii sociale? Se pare că da. În timpul Festivalului Coachella, copia de aur a ceasului Apple a prezentat un cântăreț Beyonce pe încheietura mâinii.

Ar trebui să mulțumim Apple pentru lansarea celor 10.000 $ "ceasul Apple" ca noul standard de aur în detectarea Douchebag.

- Anna Kendrick (@ annakendrick47) 9 martie 2015 Cele mai multe variante exclusive probabile ale SmartZegarki au fost livrate de către producător celebrități însuși. Este greu (sau sigur?) Spuneți de ce, dar a provocat un val de critică. Același concept pentru a oferi clienților posibilitatea de a "compunerea " varianta a propriului Watcha Apple, uneori, comentată ca diviziuni sociale dăunătoare și aprofundate. Purtarea unui smartzegarka de aur are doar un gust prost. Despre câți proprietari viitori ai ceasului Apple vor trata în serios astfel de diagnostice, vom afla în două zile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu