Principal » Internet » Apple ceas - elegant, tradițional și modern

Apple ceas - elegant, tradițional și modern

Internet : Apple ceas - elegant, tradițional și modern

Alegerea locului Conferinței Apple de astăzi a predicat de fapt deschiderea unui nou capitol în istoria companiei. Pentru prima dată în patru ani, a fost prezentată o categorie de produse complet nouă cu Apple. Potrivit așteptărilor, în timpul conferinței am văzut ceasul Apple. Cu toate acestea, nu este numit iwatch - doar ceas.

Ceasul trebuie să fie în primul rând și elegant - este foarte departe de construcțiile din plastic, stângace, care sunt disponibile în prezent pe piață. Veți putea să-i alegeți curelele din piele în diferite culori, atât dezactivate, cât și luminoase sau o brățară din oțel inoxidabil. De asemenea, veți alege diferite scuturi pentru ceas, inclusiv o versiune digitală a mouse-ului Mickey. Planurile sunt un plic de aluminiu și acoperite cu aur de 18 carate. Ecranul a fost, desigur, acoperit cu o sticlă de safir.

Ca unul dintre puținele producători de ceasuri inteligente, Apple a decis să prezinte versiunea de bază și mai mică, "femeile". Banda laterală aduce în minte construcțiile clasice, dar este folosit pentru a gestiona ceasul.

Ceasul este cel mai apropiat utilizator Dispozitivul pe care Apple le-a produs vreodată. În timpul prezentării, el arăta ca și cum ar fi fost o versiune mică a ecranului iPhone 'a - ecranul tactil vă permite să gestionați multe aplicații similare, plasând widget-uri de informații pe ecran și menținând comunicarea cu lumea. Sistemul nu va fi închis, iar dezvoltatorii externi vor putea, de asemenea, să creeze aplicații pentru Apple 'un ceas folosind ceaskkit. Printre altele, aplicația BMW va fi disponibilă, permițând să găsească o mașină în parcare.

Funcționarea se bazează pe ecranul tactil, dar va juca un rol important, de asemenea, gesturi, astfel încât, de exemplu, să se trezească să se trezească atunci când utilizatorul își ridică mâna să se uite la scut. Compania garantează că cronometrul va arăta o oră cu o precizie de 50 de milisecunde.

Partea din spate a plicului a inclus patru lentile care se vor confrunta cu pulsul de lagăr, iar rezultatul poate fi trimis într-un mesaj prietenilor tăi. Un giroscop și accelerometre sunt de a asigura o monitorizare constantă a activității fizice. Prezența Siri, care este responsabilă pentru căutarea și furnizarea de informații ca repertoriu cinematografic și răspunsul la întrebări simple. Spre deosebire de dispozitive de uzură Android, ceasul vă permite să răsfoiți cu ușurință fotografii.

Apple 'a necesită iPhone ' A, deoarece a fost proiectat pentru sincronizarea continuă. El va lucra cu iPhone 'ami 5 și mai nou. Piața va apărea la începutul anului viitor la prețul de 349 USD. Vizionați timpul de lucru pe o încărcare a bateriei nu a fost dată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu