Principal » Internet » Apple Watch 2: Un dispozitiv ideal pentru un stil de viață sănătos # iPhone7

Apple Watch 2: Un dispozitiv ideal pentru un stil de viață sănătos # iPhone7

Internet : Apple Watch 2: Un dispozitiv ideal pentru un stil de viață sănătos # iPhone7

După rezultatele obținute prin prima generație și arătând Pokemon, mărul celei de-a doua generații a fost prezentat în cele din urmă. Dacă cineva numărat pe un scut rotund, acesta va fi dezamăgit, în ceea ce privește schimbările vizuale sunt minime.

Noul model a fost numit Watch Series 2, dar nu a adăugat numai numerele. Noul model va oferi rezistență la apă, trebuie să verifice chiar și atunci când înotați în piscină. Apple se mândrește că Smartwatch va sta la 50 de metri, nu rău! Interesant, mecanismul va fi creat, a cărui sarcină va fi de a elimina apa din difuzor.

Nu numai înotătorii trebuie să fie mulțumiți de noul ceas. El trebuie să asigure numărarea exactă a caloriilor arse. Watch Series 2 este o inimă complet nouă, mai eficientă și creată pentru noi sarcini. Schimbarea a trecut afișajul - va fi mai luminos de două ori, și astfel ar trebui să ofere o vizibilitate excelentă la soare. Deja știm cum va fi ușor să-l distinge de predecesorul, acesta va fi mai clar.

Datorită built-in modulul GPS, nu va trebui să ia telefonul smartphone cu tine. Mesaj excelent, care rulează cu un smartphone nu este convenabil. În plus, nu trebuie să ne îngrijorăm sau ploaie, nu umezesc iPhone 'a. Vom putea, de asemenea, să folosim ceasul în timpul alpinismului, un lucru este sigur, noul ceas este una dintre cele mai bune propuneri pentru persoanele active.

producătorii SmartWatch ajunge în principal pentru metal și crearea de modele mai ieftine pentru plastic. Pe de altă parte, seria Watch Watch 2 va fi făcută din ceramică - mult mai puternică decât metalul. În colaborare cu versiunea Nike Rising pentru alergători - Apple Watch Nike+. Acest model nu încearcă să fie elegant, puteți vedea clar că acest dispozitiv este îndreptat numai pentru măsurarea activității. De asemenea, alergătorii vor primi, de asemenea, o aplicație care are într-un mod extins pentru a furniza informații exacte colectate în timpul executării.

Watch Series 2 va apărea pe piață la jumătatea lunii septembrie și va funcționa sub controlul lui Watchos 3. Prețurile vor începe de la 369 USD. Prima generație nu va dispărea de pe piață, după reducerea prețurilor va costa 229 USD

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu