Principal » Internet » Apple elimină APKA de la magazinul de aplicații la taxele de urmărire a persoanelor și nu este vorba despre malware

Apple elimină APKA de la magazinul de aplicații la taxele de urmărire a persoanelor și nu este vorba despre malware

Internet : Apple elimină APKA de la magazinul de aplicații la taxele de urmărire a persoanelor și nu este vorba despre malware

Aplicația de patrulare similară a fost eliminată din baza de date App Store după ce Apple a constatat că este folosit pentru a urmări oamenii. Cu toate acestea, în acest caz, neobișnuit, nu a fost un malware, ci un instrument bazat numai pe API-ul Instagram.

Istoria are începutul în octombrie, când autoritățile Instagram au luat o decizie de a elimina marcajul controversat pe care îl observați. A permis afișarea activității tuturor profilurilor următoare pe o singură listă. În acest fel, ați putea vedea cine și ceea ce îi plac prietenii, ce comentarii scriu și care este activitatea lor.

Cu toate acestea, dacă funcția a dispărut din aplicația Instagram, acesta nu a fost eliminat din API. Efectul identic a permis obținerea unui instrument extern, care a decis să utilizeze creatorii din patrularea menționată, adăugând mai multe idei originale.

Un pas prea departe. Sau mai mult

APKA ca Patrula nu numai că a clonat funcțiile de fila. Veți observa, dar, de asemenea, și poate în primul rând introduceți mai multe soluții noi și mai multe discuții. Una dintre opțiunile a permis, de exemplu, să primească notificare atunci când o anumită persoană îi place sau să comenteze o fotografie a unei persoane care clasifică algoritmul ca atractiv.

În plus, a fost plătibilă 2.99 DOL. pe săptămână sau 80. pentru un an. Dar acest lucru aparent nu a descurajat voieii, probabil cu parteneri geloși și parteneri în prim plan. Nu e de mirare că instrumentul nu sa întâlnit cu entuziasm din partea reprezentanților Instagram. A început cu critici publice și, la scurt timp după aceea, Apple a scos ca patrulare din magazinul de aplicații ca motiv oficial pentru îmbunătățirea politicii de confidențialitate și a reglementărilor furnizării de servicii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu