Principal » Internet » Apple pregătește revoluții? Nou, reproiectat iMac pe drum

Apple pregătește revoluții? Nou, reproiectat iMac pe drum

Internet : Apple pregătește revoluții? Nou, reproiectat iMac pe drum

iMac din 2012. În principiu, el nu sa schimbat un pic. Dacă credeți că bârfele, cel mai recent model este să nu schimbați să nu știți. Nu există cadre largi, fără o carcasă convexă și cu un procesor de drepturi de autor.

Mark Gurman de la Bloomberg a ajuns la planurile Apple . Din informațiile sale, se pare că noul imac poate apărea în acest an. Cel puțin previzualizarea sa. Produsul final este de a reaminti monitorul Pro Afișare xdr. Aceasta, la rândul său, înseamnă sfârșitul cadrelor caracteristice, largi și un design plat.

De asemenea, nu este un secret că noile computere vor fi armate cu sisteme originale Apple 'A, bazate pe arhitectura ARM.

Planurile sunt două versiuni cu nume de lucru J456 și J457. Acestea trebuie să înlocuiască modelele 21.5 și 27-inch. Detalii despre specificațiile lor none. Potrivit informatorilor anonimi, noul design al IMACIE va "cea mai mare actualizare vizuală a Apple în acest an ".

Faptul că IMAC cere ceva mai mult decât ridicarea obișnuită, am putea vedea în august, despre faptul că IMAC cere ceva mai mult decât ridicarea obișnuită, am putea vedea în luna august. Când Apple a arătat 2020 de modele .

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu