Principal » Internet » Apple Swift Playgrounds vor preda programarea, deja în App Store

Apple Swift Playgrounds vor preda programarea, deja în App Store

Internet : Apple Swift Playgrounds vor preda programarea, deja în App Store

Premiera noului iPhone 'și a însemnat că majoritatea mass-media au omis complet un eveniment mai interesant - în App Store a apărut în cele din urmă să descarce aplicația Swift Playgrounds. Am anunțat-o deja înainte, este un tutorial fantastic pregătit de Apple, a cărui sarcină este de a arăta un pas cu pas, cum să programezi într-o limbă SWIFT - o limbă în care sunt scrise aplicațiile pentru dispozitivele iOS.

Aplicația a fost destinată să fie îndreptată către copii și, de fapt, dacă ați aflat elementele de bază ale programului, pornind de la logo, aceste locuri de joacă vă vor rupe capul cu bucuria dvs. Aplicația poate fi recomandată cu succes nu numai copiilor, dar este absolut orice. Este împărțită în lecții și începe cu concepte de bază, dar relativ rapid merge la operații mai avansate și se termină într-adevăr la un nivel după care puteți rula xcode și încercați-vă puterea pe un organism viu. Este colorat mort, interfața este montată pe măsură ce Apple o poate face, iar lecțiile par a fi excepțional de griji. Nu știți ce să faceți cu weekend-ul dvs. sau în seara? Luați terenuri de joacă Apple. Vrei să-ți inspirați copilul ceva care să-și schimbe viața? Dă-i locurile de joacă Apple.

Aplicația modifică tastatura pe iPad-uri într-un mod care ajută la scrierea codului, mai ales despre cheile de comenzi rapide. În plus față de lecțiile în sine, sunt disponibile și testele, datorită căruia utilizatorul poate verifica corectitudinea codului său, de exemplu, prin modificarea animațiilor. Toate acestea fără a compila, sub forma unui test rapid și eficient de prezentare. Desigur, gratuit.Dezavantajul este, din păcate, disponibil numai în limba engleză și numai pe iPad, dar, din păcate, ați putea aștepta.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu