Principal » Internet » Apple prezintă un stand unic pentru Apple Crecil Belkin

Apple prezintă un stand unic pentru Apple Crecil Belkin

Internet : Apple prezintă un stand unic pentru Apple Crecil Belkin

Dacă ați adunat într-un fel pe iPad, dar nu vă puteți permite un caz din piele cu un clipboard pentru un stilou (numai 649 zloți) sau chiar pe un caz din piele (PLN 149) pentru creionul Apple, aveți încă o șansă de a vă salva fața Înainte de prietenii tăi. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la subiectul depozitului și puteți cumpăra un stand special. Deși Belkin a produs, dar este vândut de Apple 'a. Pentru PLN 109.95.

Prețul poate determina, totuși, o privire la produs pentru a vedea că nu este exorbitant deloc. Design excepțional, caracterizând toate produsele Apple 'A, diligența și alegerea dintre culorile de aur, argint și stele gri, distinge cu siguranță suporturile de soluții inovatoare. Standul nu se întâlnește cu una, nu două, ci trei sarcini simultan. În primul rând, vă permite să stocați în siguranță stiloul, în al doilea rând - protejează vârful și datorită ei - așa cum am citit pe site-ul Apple "și - vom avea o comandă mai mare pe birou.

Produsul merită orice penny emis. A fost fabricat din aluminiu elegant anodizat, a fost echipat cu o căptușeală moale și creșterea stabilității suportului a fost obținută nu numai datorită sarcinii corecte a părții sale inferioare, dar și datorită echilibrării sale adecvate. Standul este mic, înălțimea sa este de 3,61 cm, iar lățimea este de 3,81 cm, cântărește doar 81,65 grame, deci nu ar trebui să provoace cele mai mici probleme în transport. Există mai mult de 100 de zloți foarte mult pentru acest accesoriu de clasă?

Desigur, perspectiva de gândire trebuie să menționăm că standul în sine nu este protejat în nici un fel. Cu toate acestea, privindu-se la oferta bogată a magazinului Apple "și ne putem aștepta ca în viitorul apropiat să fie îmbogățit cu un caz din piele pentru stocarea standului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu