Principal » Internet » Apple vă va permite să vă schimbați conturile pe iPhone? Multe indică acest lucru

Apple vă va permite să vă schimbați conturile pe iPhone? Multe indică acest lucru

Internet : Apple vă va permite să vă schimbați conturile pe iPhone? Multe indică acest lucru

iPhone 'y sunt foarte populare și numărul disponibil pe ele. Cu toate acestea, Apple, în ciuda faptului că, în unele aspecte, industria conduce în industrie, în altele se află puternic din competiție. Una dintre funcțiile care încă lipsesc. Conturi multiple. Cu toate acestea, acest lucru poate fi schimbat și indică această nouă companie de brevete.

Apple a dezvoltat recent o cerere de brevet care descrie mecanismul de dispoziție de domeniu în așa-numitul. "Safe enclave " pentru mulți utilizatori de pe un singur dispozitiv.

Provocarea în introducerea acestei funcții este că sistemele IOS și iPados criptați conținutul dispozitivului cu un cod special utilizat pentru deblocarea dispozitivului. Fără aceasta, nu puteți utiliza hardware-ul.

În același timp, în același timp, mecanismul de criptare ar trebui să genereze mai multe coduri pentru utilizatorii separați. Nici unul dintre ei nu putea vedea fișierele unei alte persoane pe acest telefon / comprimat. Aceasta este, evident, o presupunere ambițioasă, dar totuși, provoacă probleme în cerere.

Safe Enclave este un coprocesor utilizat în iPhone, dispozitivele iPad, computerele Mac a căror funcție este criptarea datelor și alte operațiuni de securitate.

Deocamdată, soluția Apple este descrisă numai în brevet, deci nu există nicio garanție care să fie introdusă în cele din urmă. La urma urmei, ar fi una dintre cele mai așteptate modificări ale sistemului iOS și iPados.

Alegeți cel mai bun echipament tehnologic în acest an și câștigați 5.000. Zlotries! Introduceți împărații.WP.Pl și vot.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu