Principal » Internet » Apple inculpatul pentru funcția "Conectați-vă cu Apple ". El ar trebui să încalce brevetele

Apple inculpatul pentru funcția "Conectați-vă cu Apple ". El ar trebui să încalce brevetele

Internet : Apple inculpatul pentru funcția

Am scris odată că "când nu știi ce se întâmplă, e vorba de brevete ". Dacă în funcția viitoare "Conectați-vă cu Apple " va fi modificat și vă veți întreba de ce, știți răspunsul.

"Login din Apple " este o caracteristică prezentată cu iOS 13. Creatorii iPhone 'a au creat o platformă proprietară pentru logarea serviciilor și aplicațiilor externe pentru a fi un răspuns la Google Solutions ' și Facebook.

Instrumentul Apple se distinge de posibilitatea de a genera o adresă de e-mail unică în domeniul @APLLE.COM. Dacă utilizatorul la instalarea unui cont dintr-un anumit motiv nu există nici o dorință de a-și da propria adresă, poate că un singur clic generează unul nou din care e-mailurile vor fi redirecționate către cutia poștală privată.

Această soluție sa dovedit a fi cauza problemelor.

"Conectați-vă cu Apple ": Funcția de generare a adresei de e-mail este de a încălca brevetele

Cel puțin ei pretind creatorii aplicației populare Blue Mail. În 2017, au brevetat o soluție numită "Share e-mail ", care servește și pentru a genera adrese aleatorii atunci când utilizatorul nu dorește să dea real.

Un proces în această chestiune a trebuit deja să lovească curtea americană în Delaware, așa cum a fost raportat de Beebom.

Controversa din întreaga chestiune adaugă faptul că în mai Apple a șters o versiune desktop a aplicației Blue Mail de la Mac App Store Store, argumentând că acest APK care duplică funcționalitatea unei alte aplicații - Typeapp. Este semnificativ faptul că a avut un loc cu mai puțin de două săptămâni înainte de conferința WWDC 2019, în timpul căreia Apple a prezentat funcția "Login din Apple ".

Blix (studio responsabil pentru dezvoltarea Blue Mail) acuză, de asemenea, Apple a „manipulare în rezultatele căutării. După un articol recent, New York Times pe această temă a fost acela de a rafina algoritmul motorului său de căutare, ca rezultat al cărora e-mailul albastru a fost promovat între 143 și 13 poziții.

Deocamdată, nu știți ce va fi finală a întregului lucru

Procedurile din această chestiune s-au mutat și probabil o mulțime de apă în Wisła va trece înainte de a se termina.

Indiferent dacă Apple va trebui să elimine funcția de generare a adreselor de e-mail? Timpul va spune. Poate, totuși, se termină până la turnarea creatorilor de e-mail albastru o sumă rotundă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu