Principal » Internet » Apple Pay poate lovi Polonia. BZ WBK în timpul conversațiilor cu Apple

Apple Pay poate lovi Polonia. BZ WBK în timpul conversațiilor cu Apple

Internet : Apple Pay poate lovi Polonia. BZ WBK în timpul conversațiilor cu Apple

În Vistula, puteți utiliza deja nu numai din Bllk-ul dinamic, dar și de la plata Android din ce în ce mai mult și mai largă. Deși cardurile NFC sunt fericite de utilizat în Polonia, utilizarea acestui modul în telefoane are, de asemenea, amatori. Este posibil ca în curând acest cluster să vă extindă iPhone-ul '.

Cum se numără fără numerar.PL, BZ WBK se va afla într-un stadiu avansat de negocieri de la Apple. Marcin Pawłowski, un reprezentant al băncii, a raportat că în probleme tehnice BZ WBK este deja gata să pună în aplicare Apple Pay - acum totul depinde de corporația servită de Tim Cook.

În plus față de emularea cardurilor, plata Apple poate, de asemenea, transfera fonduri în mesaje și poate plăti cumpărăturile în interiorul aplicației.

Și acest lucru nu vă permite să furnizați informații despre momentul în care și dacă parteneriatul va fi finalizat deloc și deținătorii polonezi ai Apple "și ei vor putea să le plătească. Pe partea utilizatorului de la Apple Pay, se utilizează ca și cu Pay Android: se utilizează emularea cardurilor de plată, previzualizarea cărora poate fi găsită în aplicația portofelului. Apoi, utilizarea plăților modulului NFC pot fi efectuate cu terminalul.

Implementarea Plata Apple pe piață, cu toate acestea, nu implică doar posibilitatea înlocuirii cardului de plată iPhon. Apple Pay servește plăți pentru cumpărăturile online (verificat biometric, un model de amprentă, iar în curând și o față) sunt, de asemenea, posibile transferuri utilizând Mobile Apple Communicator. Corporația însăși își taxează procentul de tranzacții, dar suntem acuzați de editorul cardului, nici un utilizator. Din luna februarie a acestui an, de la plățile de mere, puteți utiliza 15 țări: în Europa nu există, printre altele, Elveția, Marea Britanie și Franța.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu