Principal » Internet » Apple nu dorește Facebook în MacOS: Opțiunile de integrare vor dispărea cu conturi selectate

Apple nu dorește Facebook în MacOS: Opțiunile de integrare vor dispărea cu conturi selectate

Internet : Apple nu dorește Facebook în MacOS: Opțiunile de integrare vor dispărea cu conturi selectate

Desigur, cel mai mare interes din noul Macos se bucură de o temă întunecată. Cu toate acestea, Mojave aduce alte știri, care pentru persoanele care apreciază intimitatea, par a fi mai importante decât culorile negre noi. Apple a decis să arunce opțiunea de integrare cu Facebook din sistem.

În prezent, MacOS este disponibil pentru adăugarea mai multor conturi de Internet. Printre elementele disponibile vom găsi Twitter, Facebook sau LinkedIn. Integrarea permite o partajare mai convenabilă a conținutului de pe un computer, care poate fi convenabil pentru persoanele care se bucură adesea de site-uri de socializare.

Macos High Sierra

Opțiunea de a adăuga conturi de internet selectate va dispărea probabil în MacOS Mojave. Zvonurile Mac informează despre modificările care au fost introduse la eliberarea sistemului de testare. După introducerea preferințelor sistemului și selectarea secțiunii Conturi Internet, este vizibilă o listă slabă.

MacOS Mojave, Sursa: Reddit.COM

Nu este sigur dacă modificările vor fi păstrate unei eliberari stabile. Cu toate acestea, examinând activitățile Apple menite să crească confidențialitatea utilizatorilor, probabil că nu există loc pentru Facebook în MacOS. Compania Cupertino intenționează să lupte cu Urmărirea Facebook, de asemenea, în browserul Web Safari. Voi fi introdus.în. Funcția de protecție împotriva urmăririi cu ajutorul butoanelor "îmi place".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu