Principal » Internet » Apple News + Depozite necorespunzătoare. Le puteți descărca fără nici o problemă

Apple News + Depozite necorespunzătoare. Le puteți descărca fără nici o problemă

Internet : Apple News + Depozite necorespunzătoare. Le puteți descărca fără nici o problemă

Pe 25 martie, Apple a prezentat o ofertă foarte atractivă pentru iubitorii de reviste bogate ilustrate și jurnalism de înaltă calitate. Ruperea securității ei nu a luat chiar două zile. Pentru a spune adevărul, nu a fost foarte mult de rupt.

Apple News + este accesul la 300 de titluri pentru 10 USD pe lună. Oferta este foarte atractivă - dacă cineva dorea să se aboneze separat la toate depozitele, ar costa aproximativ 8.000. Dolari anual. Nu-mi pot imagina pe cineva să citească totul, dar abonamentul vă oferă o mulțime de articole și subiecte.

Depozitele sunt frumos pregătite pentru citirea pe ecrane iPad și iPhone, dar securitatea lor este fatală. Un cracker binecunoscut, specializat în Apple Software, a reușit deja să extragă revistele interesante din aplicație. Utilizând memoria cache a aplicației pe sistemul MACOS, se poate extrage pagini singulare de depozite, chiar și fără abonament.

Este mai bine. Steve Trurdru-Smith a descoperit că PDF-urile frumoase, oferite de cei mai buni editori, nu au securitate DRM. În plus, în fișierele Apple News Application există o întreagă listă de linkuri către site-urile Warehouse care sunt disponibile în el. Este suficient să descărcați toate versiunile. În câteva minute, Steve a scris un instrument care descarcă toate numerele, partea de pagină. Apple oferă toate informațiile de pe plăcuță.

Cererea de aplicație din iPhone 'a revizuit

Cauzele lipsei de securitate fatală pot fi văzute în originea aplicației Apple News +, susținând abonamentul. A fost transferat sistemului MacOS de la iOS. Problema este că pe sistemul Mobile Apple 'și accesul la fișiere este strict protejat, iar extragerea de date în acest mod este foarte dificilă, dacă nu imposibilă. Pe desktops, cu toate acestea, putem face cu fișierele pe care le place să le facem - de asemenea, să privim în interiorul pachetelor software.

Aplicația a fost cumpărată integral din textură și probabil "pe rapid " adaptate cerințelor actuale. Pe măsură ce Apple intenționează să armonizeze în continuare aplicațiile mobile și desktop și să le servească într-un singur magazin, ne putem aștepta mai mult, la fel de spectaculos.

Apple va repara probabil Gaff, dar avocații editorilor de reviste vor avea o mulțime de muncă în următoarele săptămâni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu