Principal » Internet » Apple Music, SuperMaio și Educație: 7 septembrie în Cupertino # iPhone7

Apple Music, SuperMaio și Educație: 7 septembrie în Cupertino # iPhone7

Internet : Apple Music, SuperMaio și Educație: 7 septembrie în Cupertino # iPhone7

Aceasta este septembrie, și, prin urmare, timp pentru un nou iPhone 'a. Ei spun că nu va fi o astfel de nouă că este doar amendamente minore, iar saltul real înainte de Apple o va face numai în 2017, pe 10. Aniversarea dispozitivului său iconic. Evaluați-o singură. Astăzi Apple mai mult decât oricând are nevoie de un mare succes, ceva care va atrage o companie de la Maraming în care a scăzut recent.

Tim gătește în mașină, cântând și vorbind cu șoferul... ca și cum ar fi fost un șofer. O mașină ca și cum ar fi condus și poate Siri îl conduce? Apple vrea în mod clar să spună ceva, și probabil că nu este vorba despre ruperea reglementărilor de trafic. Din păcate, este vorba despre muzică.

Muzica Apple

Să laudăm numerele: 17 milioane de abonați, 30 de milioane de melodii și toate acestea într-o interfață simplă și intuitivă a 10. Curând, Festivalul Apple Music va începe în curând, pus la dispoziție de acest serviciu gratuit pentru toți utilizatorii companiei din Cupertino.

Bine ați venit la Mario

Nu ne-am așteptat asta. Da, Apple este o platformă de joc popular, în AppStore veți găsi o jumătate de milion de jocuri: Potrivit lui Tim Cook, face iOS-o platformă de jocuri cele mai populare din lume. Ei bine, știți orice franciză celebră din iOS?

Tocmai ne-am cunoscut. Pe scena am văzut-o pe Shiger Miyamoto, Creatorul lui Mario. Da, faimosul joc Nintendo debut oficial pe dispozitivele Apple.

Jocul arată bine, controlul de pe ecranul tactil pare rafinat, primim modul multiplayer, numeroase capabilități de personalizare ale jocului, dar după toate am văzut deja versiuni mai bune. Chiar și în emulatorul delfinului. Chiar și SuperMario Stickers pentru comunicatorul imESsage nu schimbă acest fapt.

Educație și muncă de grup

Conectat: Da Apple solicită inițiativa dvs. pentru educația americană. O chestiune aparent nici un sens. Tim Cook și-a lăudat proiectul 114 de școli. Maki și iPad pentru fiecare profesor, Apple TV în fiecare clasă, 50.000 iPad-uri distribuite studenților. Pentru ce?

Doar pentru a dovedi că toată lumea poate învăța să programeze. Și în Swift. Și ce zici de știința algebră? Dacă cineva poate învăța să comande revendicări? Din păcate, Tim Cook nu a spus.

O parte din această inițiativă educațională, cu toate acestea, este o nouă platformă software interesantă de software pentru munca în timp real în timp real. A prezentat-o ​​pe Susan Prescott, marketingul de marketing Apple Application 'a. A fost uimitor? Ei bine, este frumos că Apple a observat că avem 2016 și atât Microsoft, cât și Google pentru ceva de genul ăsta care permit o lungă perioadă de timp.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu