Principal » Internet » Apple Mac cu ARM M1 Chip oficial. Știm specificațiile și prețurile

Apple Mac cu ARM M1 Chip oficial. Știm specificațiile și prețurile

Internet : Apple Mac cu ARM M1 Chip oficial. Știm specificațiile și prețurile

Inca un lucru. Sub acest slogan, a avut loc conferința de seară Apple. A ieșit, totuși, că nu era exact una și trei. Trei noi maki cu procesor Apple M1.

Faptul că o companie cupertino se străduiește să schimbe procesoarele de la X86 la ARM de ceva timp. Necunoscut, totuși, a rămas necunoscut, precum și specificațiile mai precise ale noilor chipsuri. Timpul de răspuns a venit.

În primul rând - după cum se dovedește, cipul este de fapt unul. Se numește M1, are 16 miliarde de tranzistori și apare într-o clasă litografică de 5 nm. Alături de cele opt nuclee de braț, are, de asemenea, un sistem grafic al Octopus (în configurații selectate tăiate la șapte unități) și o coprocesiune de 16-core de prelucrare neuronală.

Ce extra specială, de 8 GB de memorie construită direct în siliciu. Întregul complement controlerul de stocare în masă cu algoritmul AES Hardware, controlerul USB4 / Thunderbolt, precum și procesorul de semnal original, care nu a fost spus prea mult pentru moment. Cu excepția faptului că este avansată.

În al doilea rând - pe la începutul Apple a pregătit trei modele de calculatoare. Laptop-uri MacBook Air Air și Pro 13, precum și Mac Miniatura Mac Stationar. Cu toate acestea, deoarece, din punct de vedere fizic, nu diferă mult de ceea ce a fost deja vândut cu Intel.

Toate lucrările sub controlul MacOS Big Sur și asigură o creștere semnificativă a eficienței în raport cu predecesorii. În opinia producătorului, diferențele sunt de până la 2,8 ori pentru CPU, aproximativ de 5 ori pentru GPU și de 11 ori pentru masina de învățare, în ceea ce privește joasă tensiune Core i7 cu patru core fizice.

Noile MacBooks au, de asemenea, o îmbunătățire semnificativ îmbunătățită în domeniu: MacBook Air - 18 ore., MacBook Pro - 20 de ore.

Apple Mac M1 - prețuri și disponibilitate

Începerea vânzărilor sunt programate pentru 17 noiembrie. Prețurile din Polonia arată după cum urmează (este de remarcat faptul că sunt puțin mai mici decât în ​​cazul modelelor pe Intelch):

  • Apple MacBook Air 13-inch - 5 199 zł (256 GB SSD) și 6 449 zł (512 GB SSD)
  • Apple MacBook Pro 13 inci - PLN 6,699 (SSD 256 GB) și PLN 7,699 (SSD 512 GB)
  • Apple Mac Mini - 3 699 zł (256 GB SSD) și 4 699 zł (512 GB SSD)

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu