Principal » Internet » Apple are deja un Facebook destul. Certificatele importante au fost revocate

Apple are deja un Facebook destul. Certificatele importante au fost revocate

Internet : Apple are deja un Facebook destul. Certificatele importante au fost revocate

Facebook a marcat o altă alunecare gravă despre respectarea vieții private. Serviciul utilizat de la aplicație, care a servit în primul rând pentru a desena un număr mare de informații despre utilizator. Mai mult, modul de acțiune a fost departe de orientările M.în. măr. Nu trebuia să așteptăm mult timp pentru reacția lui Tim Cook.

Aceste software se numesc cercetări Facebook și trebuie să fie admise că în ceea ce privește urmărirea utilizatorilor nu se abate... Multe aplicații maligne. Ei bine, spre deosebire de aceste aplicații, Facebook a oferit 20 $ pentru vanzarea sufletului. Am fost atât de apreciat intimitatea fiecărei persoane care a decis să participe la studiul social media, oferind aplicații acces la Facebook Research M.în. Locație, știri sau fotografii.

Aplicația nu ar trebui să atingă testere externe

Facebook a decis să distribuie o aplicație de cercetare folosind Apple Developer Enterprise, care este o platformă comună de Apple pentru a efectua companie de testare internă. Acest lucru permite programatorilor care creează aplicații pe iOS să depășească magazinul Apple și să testeze în mod eficient știrile din implementarea oficială a utilizatorilor lor obișnuiți. Apple subliniază faptul că întreprinderea dezvoltatorului nu poate fi utilizată în nici un fel în cazul testerelor plătite externe. Această procedură este tratată ca o rupere a regulamentelor.

Apple a decis să anuleze certificatul de întreprindere pentru cercetarea Facebook. Aceasta înseamnă că acum este blocată chiar și pentru angajații lucrătorilor sociali. Mai mult decât atât, ca de raportare serviciul acostament, retragerea certificatului are efecte mult mai grave. Versiunile de testare timpurie a multor aplicații testate pe plan intern, inclusiv Facebook, Instagram, Messenger, de asemenea, au fost blocate pentru angajați - acest lucru se aplică atât distribuția și activitățile lor.

Aceasta nu este prima reacție Apple la atitudinea de confidențialitate Facebook. Tim Cook într-unul din interviuri a criticat brusc cea mai mare rețea socială și a declarat că pur și simplu se tranzacționează în date private.

Aplicațiile Facebook care pot fi descărcate de la App Store, desigur, rămân disponibile. Puteți utiliza în continuare Facebook, Messenger, Instagrama sau WhatSAPPA pe dispozitivele iOS. Restricțiile introduse de Apple se aplică numai software-ului testat intern.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu