Principal » Internet » Apple M1x / M2 a reușit deja să producă. Conduce noi MacBooks

Apple M1x / M2 a reușit deja să producă. Conduce noi MacBooks

Internet : Apple M1x / M2 a reușit deja să producă. Conduce noi MacBooks

Procesorul Apple "O nouă generație a lovit cel mai probabil producția. Discursul pe succesorul sistemului M1, care operează în rețea atât sub numele de M1x, cât și M2. Nikkei Asia informează despre detalii.

Noul procesor Apple 'va merge mai întâi la MacBooks și mai târziu și la alte computere de calculatoare. Premiera hardware-ului pe rafturile magazinelor este așteptată în a doua jumătate a acestui an, dar prezentarea deja în iulie. Cel puțin acest lucru se datorează voturilor "oamenii familiarizați cu această chestiune", pe care Nikkei Asia a ajuns.

Procesorul Apple M1x / M2 este de a mări independența țintă față de Intel, ale cărei procesatori au fost până acum montați pe computerele Apple. Primul pas a fost de a lansa producția modelului M1 actual, care poate fi deja găsit astăzi, printre altele, în MacBook Air, 13 inch MacBook Pro, New IMAC computer și iPad Pro.

MacOS 11.3 Eliberat. Apple schimbă propoziția privind chipul M1

Apple M1 combină un procesor 8-core, un procesor grafic de 8 core și sistemul de motor neuronal. Așa cum speculează 9TO5MAC, referindu-se la rapoartele anterioare ale Bloomberg, Apple M1x / M2 poate fi echipat chiar și într-un procesor de 20 sau 32 de nuclee. Avantajul este probabil încă o cerere de energie relativ scăzută, menținând în același timp o eficiență ridicată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Healingplepprocessor

Recomandat
Lasă Un Comentariu