Principal » Internet » Apple Evenimentul 2020 - Unde și când vizionați conferința din septembrie?

Apple Evenimentul 2020 - Unde și când vizionați conferința din septembrie?

Internet : Apple Evenimentul 2020 - Unde și când vizionați conferința din septembrie?

Apple Event 2020, care este cel mai important an al conferinței Apple, 15 septembrie va avea loc. Acesta este un eveniment semnificativ pentru toți fanii companiei care așteaptă prezentarea de noi produse. Deși toată lumea se așteaptă mai întâi de toate premiera iPhone 'și 12, cele mai recente scurgeri sugerează că acest lucru nu este atât de evident - datorită pandemiei coronavirusului există probleme cu livrarea. În practică, probabil vor aplica numai vânzărilor, iar prezentarea va avea loc la timp.

Posibile noi iPhone 'y nu sunt singura noutate care poate fi afișată în timpul conferinței. Apple Evenimentul 2020 este, de asemenea, o oportunitate de a prezenta un nou iPad, un serviciu de abonament combinat de Apple unu și următoarea generație de Smartwatch Apple ceas - acum cu seria Notă 6.

Apple eveniment - 15 septembrie

Conferința Apple Event 2020 va fi disponibilă pe Internet. Începerea este programată pentru 15 septembrie la ora 29:00 Timpul polonez. Streaming-ul va fi disponibil pe un canal YouTube Apple, deci nimeni nu ar trebui să aibă probleme cu începerea. Alternativ, conform tradiției, relația va fi urmată și direct pe Apple 'a.

Potrivit scurgerilor, una dintre caracteristicile speciale ale iPhone 'A 12 Pro poate fi un ecran cu o rată de reîmprospătare 120 Hz. Interesant, cu toate acestea, premierul său poate fi complicat din cauza întârzierilor în pregătirea șoferilor. Vom afla mâine, de îndată ce această problemă este rezolvată.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> OktInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu