Principal » Internet » Appgraphics1.1.15

Appgraphics1.1.15

Internet : Appgraphics1.1.15

Appgraphics vă permite să proiectați rapid grafică necesară pentru a crea și promova aplicații, adică logo, icoane pentru utilizare și grafică care îl prezintă în App Store. Aplicația este foarte simplă, dar îndeplinește perfect sarcina și vă permite să pregătiți rapid pictograme de bază și imagini elegante, arătând aplicația iPhone, iPad sau Mac.

Utilizarea aplicației este foarte intuitivă. În program vom găsi 174 pictograme, pregătite de designeri profesioniști, împărțite în 7 categorii. Puteți să le pregătiți într-o culoare și o dimensiune selectată în aplicația proprie, în formate PNG și JPG. De asemenea, puteți utiliza propria dvs. grafică.

La proiectarea pictogramelor programului, puteți utiliza 35 de șabloane, precum și propriile dvs. culori și litere într-una din cele patru Kosów. Din programul puteți exporta icoane în toate cerințele necesare de dimensiunile IOS și OS X. De asemenea, puteți importa propriile proiecte și export în formatul și dimensiunile corespunzătoare.

În cele din urmă, puteți plasa cu ușurință și rapid ecranul ecranului de aplicație pe grafică cu iPhone, iPad sau Mac, în culoarea selectată și pe fundalul selectat. Haldele pot fi preparate vertical sau orizontal și semnează fontul selectat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu