Principal » tehnologii » App Store 2.0 - Curățarea din nou a roții?

App Store 2.0 - Curățarea din nou a roții?

tehnologii  : App Store 2.0 - Curățarea din nou a roții?

În conformitate cu a spune că "mai bine este un dușman bun ", a îmbunătățit ceva care funcționează bine, nu se strică și este plăcut, este ca o plimbare după gheață crocantă. Nu se schimbă întotdeauna, chiar și în bine, sunt apreciate și de dorit. Oricum, Apple a decis să riscă și își schimbă magazinul cu aplicații. 

Potrivit unora, distribuția software-ului mobil bazat pe magazine a fost dezvoltată și îmbunătățită la limitele posibilităților. Orice modificări par a fi incorect sau semnificative, pentru că nu există nimic de schimbat. OT, Cosmetica obișnuită. Mulți utilizatori cu sistemul de operare Google Android nu își pot imagina viața fără a fi cunoscută întregului magazin în care găsim programe, jocuri, muzică și alte multimedia. Și ce legătură cu toate astea are un măr comun și magazinul său de aplicații?

Să începem de la început, adică de la Reguamin la care trebuie să se aplice programatorii, comisioanele percepute pentru tranzacțiile efectuate de iTunes sau moderarea practic complet autocratică. Vorbind pe scurt - nu vom găsi aici niciunul dintre aplicații și jocuri și programe casual. În plus, vor apărea noi orientări în curând. Unul dintre cele mai importante este un model de certitudine pentru a plăti pentru un abonament bazat pe un abonament. Utilizatorii vor putea, prin urmare, să folosească beneficiile beneficiilor App Store timp de o lună, două luni, trimestru, până în anul. 

Abonamentele din magazinul de aplicații sunt una dintre puține știri pe care le veți ajunge la App Store în viitorul apropiat. O altă noutate este o perioadă redusă de timp care separă raportul de aplicare al programatorului și apariția acestuia în magazin. Mai mult, comisioanele descărcate de Apple de la programatori vor scădea de la 30 la 15%. Aceasta înseamnă profituri mai mari pentru creatori și, prin urmare, o motivație mai mare de a acționa. Motivația mai mare = mai multe aplicații. Și ce va avea Apple? Din păcate, vor apărea anunțuri, dar în conformitate cu anunțurile nu vor fi enervante. 

Va fi? Vom afla despre asta o clipă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu