Principal » Internet » Aplicații YouTube cu modul offline

Aplicații YouTube cu modul offline

Internet : Aplicații YouTube cu modul offline

În noiembrie, aplicațiile OFICIAL, MOBILE YouTube vor fi îmbogățite cu capacitatea de a salva filme în memoria dispozitivului. O caracteristică nouă va permite oamenilor să descarce filme și să le urmărească pentru un timp scurt când dispozitivul nu are acces la Internet - spune Google. Compania, cu toate acestea, nu a explicat cât timp va dura acest lucru misterios "scurt timp". A fost limitat doar la găsirea de acest lucru datorită acestui lucru, nu va trebui să întrerupeți vizionarea din cauza unor obstacole triviale, ca și accesul la școală sau la școală.

Până atunci, nu se știe ce modificări ale regulamentelor vor aduce introducerea unei noi funcții. Până în prezent, Google a insistat că înregistrarea filmului este incompatibilă cu orientările YouTube. Datorită acestui lucru, compania a avut un pretext pentru a bloca aplicația pregătită de Microsoft pentru Windows Phone 8, care a permis utilizatorilor să vizioneze video offline. (Dificiul a vizat, de asemenea, o modalitate incorectă de a afișa anunțuri, dar este greu să nu observați că versiunea mobilă a site-ului web nu le arată deloc). Poate că relatarea cerințelor va face Microsoft după procesarea minoră din nou va fi capabilă să publice aplicația.

Google anunță că acesta nu este sfârșitul știrilor din versiunea mobilă YouTube. Ne întâlnim mai multe detalii în noiembrie când vor intra noi produse.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu