Principal » Internet » Aplicații sportive runastice: toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși

Aplicații sportive runastice: toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși

Internet : Aplicații sportive runastice: toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși

Știm deja că în magazine pentru platforme mobile individuale Nu există lipsă de aplicații universale pentru persoane fizice active. Și ce faceți atunci când doriți ca telefonul dvs. smartphone să ne ajute în desfășurarea exercițiilor și a contorului direct? În acest caz, putem ajunge la programe create de Runtastic, toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși.

De data aceasta avem patru aplicații pentru dvs. Producătorul lor a decis că, în loc să creeze un program pentru tot, mai bine să ofere utilizatorilor aplicații separate pentru unul, exercițiu specific. Ca rezultat, putem folosi sit-up-uri runtastice pentru antrenamentul muscular abdominal prin prăfini, push-up-uri runtastice pentru a realiza push-up-uri și pull-up-uri runastice, când scoatem afară. A fost, de asemenea, ceva pentru oamenii care doresc să aibă grijă de atletic, fese ferme - aici este o alegere bună va fi trainerul runastic Butt. Toate acestea vă permit să monitorizați activitatea, să vă sincronizați datele, dacă decidem să folosim această opțiune.

[1/2

Programele pot fi asemănătoare cu un asistent personal, care în această versiune particulară este folosit pentru a efectua un singur exercițiu. Ecranul principal al fiecăruia dintre ele afișează date privind antrenamentul curent și înregistrarea noastră personală. Aplicațiile vă permit să salvați întreaga sesiune de antrenament, precum și să ajutați exercițiile - în acest caz trebuie să punem telefonul într-un loc potrivit, astfel încât senzorii săi să poată înregistra mișcările efectuate de US NP. În cazul push-up-urilor, puneți-l pe podea în fața feței, apucând burta în mână.

Într-una din filele disponibile, veți găsi statistici despre toate instruirile: numărul de repetări efectuate, durata, calorii arse, precum și un număr mediu de repetări pe zi. Runastic pentru exerciții încurajează, de asemenea, insignele - pe măsură ce progresați, deblochează următoarele realizări care merg la profilul nostru. Acest lucru poate conține o imagine a unui utilizator, greutate, precum și o creștere. Programul sprijină, de asemenea, mementouri și planuri de formare extinse, dar necesită achiziționarea unei versiuni plătite. Aplicația de antrenament a feselor conține videoclipuri instructive, deoarece există multe exerciții pentru planurile de instruire. Putem crea acest mod independent, determinând cât de multe repetiții vrem să facem.

[1/2

Contul online Runtastic vă permite să utilizați producătorul în nor, astfel încât toate datele să poată fi sincronizate între mai multe dispozitive și să îl accesați de pe web. După configurarea unui cont, este posibil să comparați rezultatele cu cele realizate de alți utilizatori, partajând, de asemenea, rezultatele exercițiilor pe Google+, Facebook și Twiter. Dacă utilizatorul nu are nevoie de astfel de funcții, el nu are nevoie să le folosească.

Toate aceste aplicații pot fi găsite deja în baza de date a aplicației mobile a site-ului nostru în versiuni pentru Android, iOS, precum și Windows Phone. Deci vă invităm să descărcați și să le încercați pe cont propriu. Accesul la opțiunea de bază nu necesită taxe și, deși sunt disponibile programe în limba engleză, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Vom dezvălui părțile interesate care Runtastic oferă mai multe programe, chiar dacă sunt destinate formării extinse musculare abdominale.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu