Principal » Internet » Aplicatii mobile? După treizeci, în principal la domiciliu

Aplicatii mobile? După treizeci, în principal la domiciliu

Internet : Aplicatii mobile? După treizeci, în principal la domiciliu

Cel mai mare avantaj al smartphone-uri și aplicații mobile a fost să fie, așa cum indică și numele, serviciile de localizare de mobilitate și de însoțire. Și totuși mulți utilizatori îi folosesc în continuare în mod ilegal - mai presus de toate acasă.

Smartphone-ul a fost de a fi contextul. Dispozitivele specifică locația utilizatorului și pe această bază, aplicațiile oferă informații relevante cu privire la cea mai apropiată zonă, ora de zi și un anumit utilizator. Potențialul unor astfel de soluții este uriaș, dar utilizarea telefoanelor inteligente în afara casei este încă o raritate. Potrivit studiilor de laborator ale Ericsson, realizate în mai multe țări europene, este domeniul în special tinerilor sub vârsta de 30 de ani. vârstă.

Grupul principal de utilizatori de smartphone-uri în afara sau în călătorie constituie oameni în vârstă de 15-29 ani. Contrar aparițiilor, cele mai populare aplicații din această grupă de vârstă nu servesc la navigarea sau învățarea despre zonă. Cea mai populară activitate din afara casei este de a folosi serviciile sociale, ascultând muzică, precum și jocul și vizionarea filmelor.

Situația este paradoxală, deoarece calitatea legăturii din afara casei nu satisface majoritatea utilizatorilor. Doar 13% au participat la sondaj sunt mulțumiți de accesul la Internet în timp ce utilizați mass-media socială. Vizionarea videoclipului a fost evaluată și mai gravă. Numai 1 din 10 utilizatori sunt mulțumiți de acest tip de servicii în afara casei. La domiciliu, satisfacția atinge 43%, respectiv 34%.

Interesant, oamenii de până la 30 de ani. Anul vieții este un grup care plătesc cel mai preferabil posibilitatea unei conexiuni mobile mai bune la Internet. Acest lucru nu este surprinzător - la urma urmei, utilizați-l mult mai greu decât utilizatorii mai în vârstă. Catherine Bud, director de marketing și comunicații la Ericsson, spune că utilizatorii mai tineri ai mass-media socială și muzică live de pe internet indiferent unde sunt. Pentru îmbunătățirea calității link-uri în casă, consumatorii sunt dispuși să plătească la orice vârstă, și cu atât mai bine link-uri sunt disponibile, utilizarea mai intensă a acestora. Odată cu vârsta, interesul pentru picăturile de Internet și doar mai puțin de 30% din oameni după șaizeci de ani este interesat de îmbunătățirea legăturii la domiciliu și un telefon mobil 11%.

Utilizatorii mai în vârstă folosesc, de asemenea, aplicații mobile pe smartphone-urile lor, dar o fac în cea mai mare parte acasă. Casa este, de asemenea, un loc în care utilizatorii schimbă adesea dispozitivele, iar computerele personale sunt încă utilizate cel mai des. În niciuna dintre țările europene, smartphone-urile nu sunt folosite pentru a utiliza Internetul mai des decât PC-ul, deși există puțin în Danemarca, Suedia și Marea Britanie. Britanicii caracterizează, de asemenea, pasiunea pentru utilizarea tabletelor.

Computerele sunt încă dominante atunci când navigați pe Internet, să jucați, să lucrați sau să luați achiziții. Numai atunci când ascultați muzică puteți vorbi despre utilizarea strânsă a dispozitivelor PC și a dispozitivelor mobile. Desigur, adesea numim din telefoane.

Oamenii după anii treizeci sunt, de asemenea, mai puțin intensivi social media, iar în afara casei Smartphone-ul servește la mai multe metode tradiționale de comunicare - apeluri vocale și SMS-uri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu