Principal » Internet » Aplicațiile de bonuri dispar din magazinul de aplicații - legea antihazard în practică

Aplicațiile de bonuri dispar din magazinul de aplicații - legea antihazard în practică

Internet : Aplicațiile de bonuri dispar din magazinul de aplicații - legea antihazard în practică

Preocupări cu privire la limitarea accesului la conținut în rețea care trebuia să fie o lege antiteroristă, acestea au fost transferate la legea anti-frezare în ultimele luni. Este în domeniul luptei cu jocurile de noroc online, organizate special de companii care nu plătesc impozite în Polonia, guvernul a decis să întreprindă măsuri stricte. Avem de-a face cu primele efecte, pentru moment în App Store.

Cum notați banii.en, din magazinul de aplicații iOS, aplicațiile populare de pariuri au dispărut, îndreptate de la bet365 sau betclic, dar numai în Polonia. De asemenea, cu App Store, nu reinstalați bwin, expkt sau unibet.

Deocamdată, nu este clar dacă guvernul a cerut Apple cu eliminarea exigentă a aplicațiilor de carte sau este o manifestare a mărului peste sfere. Bani.en Recunoaște cel mai probabil că blocarea programului a fost posibilă la cererea unei concurențe la domiciliu, care a plătit atenția Apple asupra faptului delegației și a accelerat moderarea.

Boymakers care plătesc mai mici decât impozitele poloneze în străinătate, sunt pregătite pentru încuietori similare pentru Android: Acum metoda oficială de distribuire a software-ului este de a descărca fișierul APK împreună cu consimțământul la o sursă necunoscută. Având în vedere adoptată la 19 iulie de către Consiliul de Miniștri al Legii Antihazard, activitățile din Polonia ale companiilor care stau în spatele cererilor blocate sunt ilegale.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu