Principal » Internet » Aplicația YouTube a primit în cele din urmă o temă întunecată

Aplicația YouTube a primit în cele din urmă o temă întunecată

Internet : Aplicația YouTube a primit în cele din urmă o temă întunecată

Pe pagina dvs. YouTube disponibilă de pe computer, puteți activa o temă întunecată pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce schimbă culorile interfeței, face ca noaptea să fie mai convenabilă. Acum, tema întunecată merge, de asemenea, la aplicații mobile. Desigur, mulți utilizatori de aplicații au așteptat această mișcare de la Google.

Potrivit lui TechCrunch, o aplicație mobilă YouTube tocmai a primit o temă întunecată. După activarea unei teme întunecate, tema albă este înlocuită cu culori închise. Apreciem schimbările în primul rând în timpul nopții care urmăresc filme. În plus, tema întunecată își propune să dea aplicației mai mult caracter cinema. La rândul său, utilizatorii de top ai iPhone 'A x cu afișajul OLED pot simți un consum mai mic de energie dacă apar mai multe elemente negre pe ecran.

Noua caracteristică a fost testată mai devreme pe un mic grup de utilizatori. În ianuarie, unii utilizatori ai aplicației ar putea activa tema întunecată. În prezent, funcția a fost implementată pentru o audiență mai mare. Cu toate acestea, nu toată lumea poate vedea opțiunile temei întunecate. Este implementat treptat. În plus, Prioritatea Google a dat iPhone 'y iPady. La rândul său, tema întunecată din versiunea Android va apărea în viitorul apropiat.

Pentru a activa tema întunecată, atingeți pictograma contului (partea superioară a colțului), accesați setările și selectați Tema Dark. YouTube poate fi găsit în baza noastră de date software. O versiune pentru Android și IOS este disponibilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu