Principal » Internet » Aspoint Aplicație de la Newsweek: o idee bună, execuție mizerabil

Aspoint Aplicație de la Newsweek: o idee bună, execuție mizerabil

Internet : Aspoint Aplicație de la Newsweek: o idee bună, execuție mizerabil

Editorii ediției poloneze a Newsweek au anunțat lansarea unei noi aplicații gratuite wpunkt. Acest lucru trebuie să fie un ghid pentru haosul informativ, în fiecare dimineață care arată utilizatorului să anunțe ce într-o anumită zi merită să acordăm atenție politicii, culturii sau științei. Ideea pare a fi bună, dar cu Newsweek, a lovit un glob.

Newsweekowa aplicație wpunkt, lansat pentru Android și iOS, oferă informații despre următoarele categorii: "Știri din țară și lume," știri sportive ", " Business, piața de valori, economie, finanțe "" stil de viață "și " mesaje științifice ". În fiecare zi, câteva materiale vor merge la aplicație, care pot fi aduse și pe Internet. În aplicația, veți găsi diferite forme jurnalistice, de la știri prin comentarii pe analize, îmbogățite cu infographics și video. Mesajele sunt livrate de editori 'Newsweek "și nu sunt disponibile pe alte pagini. Textele nu sunt lungi și puteți vedea că creatorii au acceptat principiul: cel mai scurt, cu atât mai bine.

O idee care a ghidat creatorii cererii ca o aplicație, este interesantă. Fiecare eater de pâine online primește o doză mare de informații că este dificil să le filtreze, și chiar mai greu să-l închidă, cel mai important, să conecteze mai târziu toate informațiile într-o imagine sensibilă și ușor de înțeles a lumii. Prin urmare, o aplicație care prezintă scurt și anticiparea utilizatorului a celor mai importante evenimente în fiecare dimineață, s-ar putea dovedi util. Chiar dacă acest lucru deja dimineața vă va permite să acordați atenție ceea ce merită să vă luați de la zgomotul mediatic. Nu neglijăm ideea că înclinat în funcția editorială a Newsweek polonez.

O idee bună nu este totul. De asemenea, este important să se realizeze, și cu acest special în versiunea Android a cererii, cererea nu este cel mai bun. Este suficient să spunem că autorul probabil nu a auzit despre Google 'aceste orientări Material Design. De acest smartphone software Android arată ca un vizitator dintr-o altă lume. Probabil moda asociată din anii '80.: Păr lung, curl, jachete sfâșiate, pantaloni largi... Dacă astăzi, a dat un bărbat cu cineva care poartă în prezent un mod, efectul ar fi comic. Și asta puteți specifica apariția aplicației Newsweek ca o aplicație tipică astăzi pentru Android.

În cerere, nu există NP. Meniul pop-up lateral, setarea glisați din partea superioară a ecranului ca sistem din iOS și afișat pe panou într-o potrivire a culorilor trecți la doar iOS, nu Android. Introducerea în text, putem merge la altul prin mișcarea degetului pe ecranul stâng sau spre dreapta. Dar când ne întoarcem la primul text de pe listă și vrem să mergem la meniu, atingând din nou ecranul, se pare că este imposibil. La lista tuturor textelor se referă la pictograma săgeată, care poate fi, de asemenea, considerată ca un buton de partajare, dar nimic mai greșit.

Cu texte, există butoane de partajare a conținutului la alte aplicații. Cianicul ar putea spune că articolele din aplicația wpunkt sunt atât de slabe încât creatorul său, doar în cazul în care este imposibil să le administreze pe Facebook sau Twitter. Cu toate acestea, nu suntem atât de supărați. Prin urmare, vom rămâne în evaluarea că, în epoca socială omniprezentă, lipsa oricărei referințe la ele în aplicarea știrilor este ca o lovitură de la o pușcă în genunchiul său.

Dezvoltatorii au venit, de asemenea, cu ideea, care a fost destinată să încurajeze utilizatorul să citească ceea ce este publicat pe paginile sale. Acest card din calendar, care arată descrierea evenimentelor din istoria care a avut loc în aceeași zi, dar în anii precedenți. Cu toate acestea, există un cârlig: pentru a ajunge la carduri din calendar, trebuie să citiți mai devreme (deși, așa cum sa dovedit, tot ce trebuie să faceți), toate publicate într-o anumită zi de text. Sunt cei care au chemat această idee să vorbească cu știrile. Cu toate acestea, vom rămâne cu opinia că aplicarea activității pe cititor de a-i oferi informații care pot fi găsite în alte sute de surse (de exemplu. pe Wikipedia: Android, iOS) nu este o gamă, dar forțând.

Dacă doriți să testați aplicația Newsweek, deoarece îl puteți găsi în baza noastră de date: Android, iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu