Principal » Internet » Aplicația Microsoft Sticky Notes va ieși din Windows, va fi, de asemenea, o versiune mobilă

Aplicația Microsoft Sticky Notes va ieși din Windows, va fi, de asemenea, o versiune mobilă

Internet : Aplicația Microsoft Sticky Notes va ieși din Windows, va fi, de asemenea, o versiune mobilă

Recent, au apărut o mulțime de informații noi despre aplicația Microsoft atașată la Windows, care poate face viața mult mai ușoară - note lipicioase. Pregătirea este versiunea 3.0 aplicații, cu un motiv întunecat și alte îmbunătățiri. Unul dintre produsele noi este o aplicație mobilă cu "Notes Sticky ". Practica practică în eliberarea Microsoft este de asemenea disponibilă pe smartphone-uri.

Potrivit noilor rapoarte, aplicația Sticky Note va apărea și pe Androidie și iOS, probabil la sfârșitul anului. Nu știm cum va arăta și acționa, dar prin aplicarea direcției în care Microsoft merge recent, ne putem aștepta la sincronizarea datelor între dispozitive. Este posibil ca aplicația să se integreze și cu alte produse Microsoft ca lansator pentru Android.

Thurott.COM

Într-o nouă aplicație, în afară de Motivul Dark, vom obține și bara de formatare schimbată, noi animații și o mai bună disponibilitate pentru persoanele cu probleme oculare. Cu aplicația, vom putea folosi ajutorul mouse-ului, ecranul tactil sau zgârieturile de zgâriere și desenare. Versiunea 3.0 În plus, trebuie să funcționeze mai repede.

Note lipicioase 3.0 pentru Windows va fi disponibil în curând pentru insideri salvați în calea trecută înainte. De asemenea, merită să ne amintim că planurile Microsoft nu au fost stocate în piatră și se pot schimba în orice moment.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu