Principal » Internet » Cerere de duminică de duminică - nu fi surprins de un magazin închis

Cerere de duminică de duminică - nu fi surprins de un magazin închis

Internet : Cerere de duminică de duminică - nu fi surprins de un magazin închis

La 11 martie, aceasta este prima duminică fără comerț stabilit de actualul guvern. Temându-se că vor uita de ziua în care majoritatea magazinelor vor fi închise, vă recomand o aplicație gratuită de duminică. Acesta este un calendar care amintește nu numai de duminică, ci și în toate sărbătorile în care a fost stabilită o interdicție a comerțului - numai după ora 14:00.

Obiceiul noului ritm de viață pe săptămână poate dura ceva timp, deci merită echipată cu un calendar atât de simplu. În aplicație, nu puteți verifica numai zilele viitoare în care magazinele vor fi închise, dar se stabilește și mementouri pentru viitor. În mod implicit, aplicația vă va reaminti despre cumpărături la ora 12:00 în ziua precedentă, dar puteți schimba acest timp. Notificările pot fi eliberate gratuit.

În aplicație există, de asemenea, o descriere a unităților comerciale care nu au interzicerea comerțului în zilele de duminică. Lista este, din păcate, doar extragerea din act și nu va arăta unde vom găsi cu siguranță o priză comercială deschisă. Merită să ne amintim că centrele de service (coafor, spălătorie, spălare auto etc. vor fi activi în galeriile comerciale în zilele de duminică.), sucursale bancare, cinematografe, gimnastică și spații de catering.

[1/2

Aplicația de duminică fără comerț veți găsi în baza noastră de date.

Cu toate acestea, dacă preferați să utilizați aplicația dvs. preferată de calendar, puteți adăuga zile libere în comerțul cu Google Calendar. În aplicație veți găsi instrucțiuni despre cum să faceți și să vă conectați la calendarul corespunzător pentru sincronizare - Goo.GL / HSHPDB.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu